Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha figyelembe veszed a sima RN2 és RN3 specifikációit, akkor ez még haladás is.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Azt hittem már végleg elmentek otthonról a Xiaomi-nál. A vicc az, hogy az X12 nem más, mint egy X10 kicsit ráncfelvarrva. Szóval gyengébb lenne, mint a RN3 Pro.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Most hogy jobban belenéztem mekkora kamu. Már decemberben volt hozzászólás hozzá! Persze... Hogyne...
Gátlástalan, hazug weboldal. Arra azért kiváncsi lennék, mit kap aki bolondságában megrendeli? (Az idegbajon kívül) -
tibcsi0407
félisten
válasz
HerbertSobel
üzenetére
Na ne már... Ezek olyan kavarást csinálnak, hogy már nem lehet követni.
-
HerbertSobel
csendes tag
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
-
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Az nem zavarna annyira ha magától nem frissít,azt már megszoktam a Xiaominál is hogy inkább én frissitettem,de azért az jó lenne ha legalább a manuális frissités megmaradna.

-
Milestone2
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
XDA-n naponta néztem hogy másnak is van-e / volt-e ilyen aztán egyszer csak jött megoldás. Gondolkozom.
Megfogadtam soha többé Asus, nem akarlak elszomorítani, vissza tudtam állítani a menüt, de frissíteni magától sosem frissített többé. Reménykedj hogy ez változott azóta... -
hevizms
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Öööööö hát igen,rootolni szerettem volna de nem sikerült.
Szóval végülis nem rootoltam,de akkor lehet a próbálkozásom csinálta?Nem emlékszel hogy hoztad vissza?

-
nyisziati
veterán
"HC user 1-en is elfér
"
Szerintem ehhez Somatom-nak lenne hozzáfűznivalója...
Amúgy meg attól függ, mit nevezünk hc-nek. Mert ugye a tartalomfogyasztás/social media szörfölés klasszikus értelemben tényleg nem az, de amióta az emberek jó része erre használja a telóját, azóta nem győzik a RAM modulokat pakolni beléjük... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Azóta hozzáírták, mióta legutóljára olvastam "uncertain" = bizonytalan. A fene tudja, hogy az egész sorra érti?
-
Milestone2
nagyúr
Na skacok! Jó hír és talán az európai nyitás jele. Az angol oldal is azt írja B20 is van a Mi5-ben!
[http://en.miui.com/thread-231030-1-1.html] -
silver-pda
aktív tag
Ha tudja a B20-at, akkor tényleg jó lenne. 5,5"-nél kisebb. Csodálkozom, hogy csak 4 magos.
-
RVR400
veterán
válasz
ÁrPi2
üzenetére
Úgy néz ki, hogy a B20 unlock nem megoldható.
-
citkar
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Kíváncsiságból én is néztem több helyen, de hát mennyire megbízhatóak a kínai webshopok egy még meg nem jelent készülék esetében

Bár engem is lehangol ez a sok B20 nélküli leírás.
Szúrja az oldalam a kíváncsiság, de amíg nincs hivatalos leírás a XIaomi oldalán, addig kár találgatni, majd ha vki a kezében tartja közülünk, akkor biztos lesz
-
fudi2002
nagyúr
Ha ez igaz, akkor Xiaomi MI5 végre tudja a béhuszat
Idézet:
Xiaomi hasn't commented on availablility outside China or cellular band compatibility, but it's expected that the Mi 5 won't be compatible with NA carriers. European users will be more lucky to see LTE compatibility although it's unlikely that we'll see support for the important Band 20.The Mi 5 seems to be compatible with most global cellular networks and thus should represent an attractive import option for many users including those in the US and Europe. -
Crytek
nagyúr
Mi abban a ráció , hogy nagy akksi csak "vér gyenge" telefonokba van?
Most találtam még 1-et az új Cubot H2 ,de erőben ez is gyenge

-
citkar
addikt
Nem tűnt fel, hogy én is csak kérdeztem?
Szerintem kár húzni az emberek agyát a B20-szal, gyakorlatilag semmi sem utal rá, hogy lesz benne, eddig is áradoztak minden jóról és eddig sem volt sosem. Bemutatták Európában ugyan, mert később terjeszkedni akarnak erre fele is, ebben nincs újdonság.
Aztán, ha mégis lesz benne örülhetünk, hasznos lenne, de én semmi érdemleges erre utaló infót nem olvastam, így kár erről álmodozni egyelőre. -
junkpod
nagyúr
sziasztok, rég jártam erre, kb 2000 hsz-szel ezelőtt

Egy gyors kérdésem lenne, ez mennyire ajánlott/nem ajánlott készülék?
[Ulefone Be Touch 3 4G Phablet] -
Upo
addikt
válasz
citkar
üzenetére
Nem tűnt fel hogy én is csak kérdeztem? Terjengenek a pletykák, hogy nem véletlenül mutatták be egy európai kiállításon, és a terméklapon nem írnak konkrét frekiket, de áradoznak a benne levő új mobil technológiákról (na meg a kameráról, de arról minden gyártó minden telefonjánál). Nem lepődnék meg semmin, de annak az ellenkezőjén se.
B20-at nem láttál a leírásnál, de B hányat láttál? Sehányat. Na ezért kérdeztem.
Mondjuk a 4s-nél írják hogy 1/3/7, de ott semmi 4G+ meg VoLTE, csak a szokásos régi kínai 4G. -
Snakeiboy
aktív tag
A telefon + jo fenykepezo temahoz csak annyit hogy, mosollyal az arcomon szoktam allni a kozel DSLR minoseget hozo kepet keszito telefon hallatan. A legszebb mikor a telefonban levo vakurol vitaznak hogy ebben milyen eros a vaku, huuuu whaaaaa, mert ezzel lesznek am szep sotetben keszitett kepek. Hat nem tudom en maradok a DSLR-nel meg a pillanatkepekre is. A csaladban is csinalnak tobben tobfele telefonnal keszitett fotokbol naptarat a falra A4-es meretben(tobb kep az A4es oldalon), hat hogy is mondjam. Oke vegulis a celnak megfelel, meg lehet rajta nezni hogy hanyadika van ma
. Termeszetessen ez is, mint minden mas egyeni izles kerdese. Szamomra a telefonban levo fenykepezo arra van hogy, lefotozzak egy uzlet nyitvatartasat, esetleg egy utcatablat es hasonlot. Erre viszont barmelyik megfelel. A legszebb mikor tabletnel is az elvarasok kozott van hogy jo kepeket keszitsen. Ez kabe olyan mint mikor uj atot szeretnel venni es megkerdezned az eladot hogy hanyas eket lehet utanna kotni az autonak mert szantani is szeretnel vele. Elmeletileg megoldhato, de talan van valami oka hogy, senki nem hasznalja igy az adott termeket, nem?Aki jo fenykepezos telefont keres az vegyen egy DSLR-t, ragassza ossze egy butafonnal es voila. Mielott meg barki magara venne ez maganvelemeny, nem allt szandekomban megbantani senkit. Felolem azzal fotoz mindenki amivel akar, meg a legnagyom 12+ colos tablettel is. Max mosolyt csal az arcomra, de lenezni emiatt nem fogom. -
ZolkoW
őstag
én inkább azt nem érzem, hogy a sz*r kis kompaktok miért kullognak még mindig gyakran egy jobb telefon fotómasinája mögött.. nem így kéne lennie, de szerintem így van. Ha azoknak a képeibe belenagyaítasz, ugyanúgy olajfestmény. de legalább néha a színek is pocsékak, egyébként ez zavar legjobban a telefonos képekben is, szóval nálam kb. itt a választóvonal: vannak a tömeg-rózsaszín-fátyolosak, meg vannak a normális színűek. a fenti OPO (vagy milyen) képen szerintem jók a színek, félsiker. az élességgel sincs bajom, szóval nekem megfelel. a csúcs Samuk egy ideje olyan képeket lőnek, hogy én már nem kötnék beléjük, persze ettől másnak lehet kevés.
-
mong08
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Gondolom megnőtt a képen látható fa, és nem látszik a hold.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg a semminél, a leggagyibb telefon fényképező is jobb.
Ha nálad van és kattintasz pár képet, akkor meg van örökítve a pillanat, úgy, ahogy...
De ha előbb haza szaladsz a "komoly" gépedért ami épp nincs nálad, akkor lőttek a pillanatnak.. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Szia! A digitális képek és a hagyományos képek világának van egy nagyon nagy hibája. Ez pedig a hagyományosnál a papír fehérsége, a digitálisnál pedig a megjelenítő fényereje! Egyik sem képes egy napsütéses fotót visszaadni! De egyik sem képes egy éjszakai felvételt sem. Mert ezek nappal tompítják a fényt az éjjeli fényt meg erősítik(persze jön vele a zaj is rendesen). Ez kb olyan mint a zenében a HI-FI. Az egyik embernek a sokol rádió is jól szól
mert csak a Kossuth rádiót bújja, a másiknak meg Yamaha fél millás zenelejátszó is sz@r mert van jobb. Ez utóbbiak nem tudják miért mert már nem hallják a különbséget de kötik az ebet a karóhoz mert van mibűll.....
A fényképekkel is pont ez a helyzet van akinek nem elég az ha egy 19"-os monitoron néz meg egy emléket (amin ha A4-es képet nyomtat semmi hibát nem fog találni) óóóó nem azt ki kell egy 40-50"-os TV-n még nagyítani
Mert nem látja azt, hogy a barátnője orrában van-e szőr........
A pillanat a fontos és nem a pixelek száma mert ha pl a gyerek felnől nem azt fogja nézni nagyítóval, hogy hány db fekete pont van a képen hanem azt, hogy Ő van rajta és csak ez számít.
Egyébként eddig a legjobb fényképező gép a telefonjaim közül egyedül a sony K800-ban volt!
Egy próba erejéig aki azt hiszi a telefonjáról, hogy jó képet csinál készítsen egy képet a holdról ha lesz alkalma.
Ez tudta 8 évvel ezelőtt azóta sem tudok egy telefonnal sem még hasonlót se fényképezni. -
RVR400
veterán
válasz
krisztian07
üzenetére
Umi-t biztosan nem rendelnék előre, bár simán kiderül az oldalon, hogy ez sokkal jobb, vagy legalább ugyanolyan sirály dizájnos, mint egy Iphone 6, csak az nem derül ki, hogy a felszín alatt mi rejtőzik. Bár az utóbbi idők Umi-felhozatalára való tekintettel talán ez mindegy is.

-
krisztian07
tag
válasz
peestike
üzenetére
UMI TOUCH ami nekem bejön, de csak március közepén jelenik megVan benne minden ami nekem kell
Kár, hogy lemaradtam a 110 dodós előrendelési árról. -
Zeki
nagyúr
válasz
HerbertSobel
üzenetére
Nagyon baráti az ára!
-
RVR400
veterán
válasz
madrac
üzenetére
Kikapcsolod a képek automatikus letöltését, stb, valamint OFF-ba teszed a a hozzászólásodat, ha nem témába vág. Egyébként nagyon szívesen!

(#117636) Upo: Én tudom, csak érdekes, hogy ha egy teló ilyen képet csinál, de noname, akkor miért mondjuk azt, hogy szar képet lő, és ha nem noname, akkor mitől lesz jó egy ugyanolyan minőségű kép? Mondjuk értem én, csak mégis fura, hogy ennyire el tudunk rugaszkodni az objektivitástól már csak egy márkanév miatt is...
-
Upo
addikt
válasz
bpmcwap
üzenetére
Hát ez az! Egy ekkora méretű optika, ami egy telefonban van, soha nem lesz olyan minőségű, mint egy huszonezres kompakt fényképezőben ami van. Lehet abban akármilyen hiper-szuper szenzor, meg szuperlatívuszokban fogalmazó reklámszöveg, jó kép akkor se lesz belőle soha. A gyenge optikát próbálják szoftveresen kompenzálni, de jó nem lesz, vagy életlen mosott kép sok zajjal, vagy valamivel élesebb kép extra mega brutál zajjal. Az optikák torzítását és aberrációját is próbálják szoftveresen visszatorzítani, az megint sokat ront és még így sem mindig sikerül. A fotózás célja elvileg a valóság leképezése lenne, de még csúcs DSLR gépekkel csúcs objektívekkel is korlátokba ütközünk, a telefonok nagyon-nagyon messze vannak. Valóban találunk olyan telefonokat, amikkel bizonyos esetekben lehet elég szép képeket csinálni, de a valósággal való egyezést ne feszegessük. Az átlag konzumernek elég ha jó tarka a végeredmény és nem túl homályos. Az emlékek felidézésére egyébként simán jó lehet, aki készítette a képet annak máshogy csillog a szeme mert ott volt, látta eredetiben, és az az agyban rengeteget javít az élményen. Egy kívülálló meg csak a végeredményt látja. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy dolgok dukumentálására való a mobil fényképező.
-
Crytek
nagyúr
válasz
HerbertSobel
üzenetére
Na THL T7 vs Ulefone Power.
Javaslatok/ ellenjavaslatok ellene/mellette? -
peestike
senior tag
most akciózik az umi, az árak egész biztatóak. [link]
érdeklődnék, hogy van olyan umi, ami esetleg ajánlott lenne?
vagy még mindig c-zs kategória?
inkább valami "nevesebb" gyártót érdemesebb gondolom, de az ár elég nagy úr tud lenni... -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Lenovo K3note-ra már hegesztettek M-met, de még bugzik.
-
batai15
félisten
válasz
HerbertSobel
üzenetére
Nem volna ez rossz, de a thl szoftveresen nem nagyon van képben, főleg úgy hogy 5.1el indul a szoft, es t6sből kiindulva lehet egy értelmes 6.0 nem jön nekik össze már ha kap egyáltalán .
-
HerbertSobel
csendes tag
Új, érdekes B20 teló a láthatáron!
THL T7 -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
40-50 euro kozt milyen lehetosegek vannak hasznalhato es talan meg nem idegesitoen lassu telefon beszerzesere ???
-
bpmcwap
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
tudom és köszönöm, de nem az a típus vagyok... 1 es vagy 0.... + a saját lábamon vagy hulla...

-
bpmcwap
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
nekem az mlais base volt az álmom, de elvitte a víz és buktam a GB-nél 140dodót...
pedig eu raktáros volt... de majd csak lesznek elnyűtt darabok 20kért...

-
laca71
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Lehet hogy akkor az Lg g4 dual a legjobb választás jelenleg...
Nincs más alternatíva ami jó lenne fényképezőgépben is... -
bpmcwap
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
simán el tudom fogadni, sose volt sonyim, nem tudom miért de nem csak hogy nem vonz, de még taszít is, viszont azt bevallom, ha a két készülékből kellene választani akkor a sony mellett döntenék - már a hazai gari miatt is...
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
csak kíváncsiságból.... ennyiért már nem jobban megéri egy z3 hazai garival???? (VS)
tényleg csak kíváncsiság, mert én az s4-es samum óta megfogadtam, hogy még egyszer ennyit nem adok ki egy telefonra - miután egy jiayu g4s lenyomta használati értékben.... Azóta egyszer csábultam el, arra is ráfaragtam
(p70) 50k alatt vannak kínai csodák, és egyre több lesz, még ha most kissé savanyú is a szőlő.... 
viszont meg kell hagyni, tényleg bitang jók ezek a képek, bár z3as képekre csak most keres majd rá - szintén csak kíváncsiságból....
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére

Ebben biztos vagy? Ennél jobbat is fikáznak errefelé, és ha megnézed, nem kicsit olajfestményes már az elején a fű is, sehol egy igazi részlet.
Távolabbi képet már nem is merek belinkelni, mert ott még rosszabb a helyzet. -
tibcsi0407
félisten
-
laca71
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A magyar nyelv az fontos... Kár a zárt bootladerért...
A oneplus 2 fényképezőgép része milyen?
120-140 kb. a keret kb... -
tibcsi0407
félisten
-
laca71
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem fontos a net sebessége....
A többi lenne a fontos, a zene , a fénykép, az akkumulátor... -
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Kérlek segítsetek:
A jelenlegi LG G4 helyett kellene egy dual simes készülék..
Mi az ami szerintetek méltó utódja lenne ?Laca
-
Crytek
nagyúr
válasz
bpmcwap
üzenetére
Néztem 4-5k-s akksi teszteget eleget. 6-8+ órát bírnak folyamatosan bekapcsolt kijelzővel 3G netezéssel (4G meg úgy tudom kevesebbet harap az akkuból)
Nos ez a mostani éppenhogy 2 órásomnál irtózatosan sokkal több.5k-s akkuval lazán kibírnám az egy műszakot a melóba és nem kéne mindig cipelnem a töltőt és 2x tankolnom.
Csak hát mint mondtam az ilyen Ulefone nekem olyan mint a sadida "sántit" és számomra ismeretlen nulla , így félek a vásárlástól.
Lenovo Vibe P1 meg túl van árazva + kb mindenhol lebeszélnek a lenovoról.Upo: Szerintem Xiaominál B20 elvből ki van és lesz lőve jó darabig. Hiába beszéltek itt nagy terjeszkedésről. B20 nélkül semmit nem ér itthon pedig nagyon jó telefonok egytől egyig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De azért annyi eszük biztos lesz, hogy a RN3 Pro-tól jobbat gurítanak.

B20 nap.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert nem látja azt, hogy a barátnője orrában van-e szőr........

Megérdemled a Darwin díjat...