Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
A többi csájnafone-hoz képest szerintem kimagasló de kinek mi számít jónak. Én is más szemmel nézek egy mobilos képet,a PH-is más szemmel nézi a tesztekben (pl amire Ők azt mondják hogy jó az nekem a köpedelem kategória,néhány kivételtől eltekintve...) Volt Samu Xcover3-am aminek az 5mpx-es kameráját a PH ajnározta,sajnos az én szemembe egy f@s volt amit az csinált,de ez csak egy példa. A lenovo A7000 képei szintén a köpedelem kategória a szemebe (lehet nekik az is isten sőt a tesztbe egész jónak mondják,csak én látok benne semmi jót...)
Szóval mindenki mást lát vagy mást akar látni egy fotóban.Nekem az Mlais kamja jobban bejön mint a Lenovo vagy az XC3 kamja. Természetesen egyiket se lehet egy tükörreflexes NIKON mellé tenni ez(ek) telefon(ok)
Vagy akkor vegyél Samu GS6-t esetleg egy szifon 6S-t
Azzal biztos megleszel elégedve (vagy azzal sem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azzal biztos megleszel elégedve (vagy azzal sem
)