Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
nos, az 5" feletti példányok kihúzva, így marad a kérdés: mit ajánlanátok zte v5 2/8 után, max 5"-os kijelzővel, 65e ft-ig új, vagy alig használt garis is szóba jöhet. p8lite eddig tetszik, de az akksi elég szerény, illetve ez a 2. sim-fiók kettős funkciója is érdekes, negatív értelemben.
Legfontosabb, hogy elsődleges helyen tudja vodával az lte-t!
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, fateless kollégának igaza van, ha már itt beszélitek meg a postázós ügyeket, akkor legalább tegyétek off-ba. Ez szakmai topik. Vagy alkalomadtán beszéljétek meg a postázós topikban.

-
Mostanában nagyon megszaporodtak a postázgatós hozzászólások. Nem azt mondom, hogy nem lehet róla itt beszélni, csak a postázós topikban, de lehetne legalább OFF-ba rakni.

-
madrac
senior tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Mondjuk nem lep meg. Én új készüléket kaptam tőlük amit 14 napon belül visszavittem. Viszont szöget ütött a fejembe hogy ezekkel mihez kezdenek.. Megvásárolják a dolgozók jóval olcsóbban? Visszaküldik a gyártónak? Mert nem azt csinálják mint a mall.hu-nál, hogy ezeket a visszavitt készülékeket is meghirdetik a honlapon kedvezménnyel..
-
Surda-
őstag
Sziasztok
A másfél éves hongmim lecserélésén agyalok.
150 dodó környékén van valami best buy?
Fontos,hogy a kamerája,videoja,gps-e jó legyen.
Köszi! -
zebede
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
Nézegettem a Leagoo Elite 5 telefont is, amit tagnap ajánlottál.
Egy árban lett volna a Bluboo-val, hezitáltam is rajta, végül a nagyobb akksi döntött, meg az hogy a Leagoo annyira friss, hogy még vásárlói véleményeket se igazán találtam róla.
A Bluboo-t meg nem nagyon húzzák le a vásárlók.#108885: Jó tíz nap múlva (remélem), majd beszámolok.
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én azt a tanácsot kaptam, hogy nem kéne ezt a témát nyilvánosan feszegetni.

És azt hiszem van benne valami...
Örülni kell a lehetőségnek, ameddig lehet. -
zebede
őstag
Nos megrendeltem Tinydeal-ről a Bluboo X550 telefont.
Postával együtt 44.240Ft ennyit szerintem megér.Elolvastam róla rakat vásárlói értékelést, leginkább csak a kamerára panaszkodnak, de az engem hidegen hagy, ami nekem a lényeg a hosszú üzemidő, az akksit meg dicsérik.
-
ottobacsi
tag
válasz
Linda1
üzenetére
Ez azért nem teljesen így van...
Mielőtt aláírod az átvételi elismervényt, körbenézed hogy van e valami külső sérülés a csomagoláson.
Ha van akkor nem veszed át, jegyzőkönyv és visszaküldheted a feladónak.
Amennyiben nincs sérülés, aláírod a papírt, átveszed a csomagot, a futár pedig rohan is tovább.
A futár nem fogja hagyni hogy kibontsad a csomagot addig ameddig alá nem írtad a papírt.
Az hogy a csomagoláson belül mi van, ahhoz a futárnak semmi köze.
Ha meg már aláírtad onnantól csak az unboxing videó, és az azonnali telefon ér valamit ha valami baj van belül.
Én mindig így bontok minden csomagot amióta egyszer majdnem megszívatott az egyik futárcég.
(kívülről nem látszott semmi, de a tartalom össze volt törve, pedig viszonylag masszív áru volt a dobozban hungarocellek között...) -
tibcsi0407
félisten
válasz
HerbertSobel
üzenetére
Az EU service center az nem rossz dolog.
-
HerbertSobel
csendes tag
Valaki kipróbálta már a Siswoo C55t-t?
siswoo c55 -
Linda1
aktív tag
Reméljük a legjobbakat, nem mondom vissza, sokat vaciláltam rajta, már alig várom.
A mostani telómat is tőlük rendeltem, bontatlan volt, semmi baja már 5 hónapja. Ezt ki fogom bontani a futár jelenlétében, ezt email- ben írták ők, ha valami van, jegyzőkönyvbe lehet venni. -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Erre valaki? Szerintetek melyik a jobb vétel?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata az "Mlais M7" keszulekkel?
Olvastam mar tesztet rola es a gyenge akksi (kb. 2600mAh a rairt 3000 helyett) meg a nem tul jo kameran kivul csak jot irtak rola, de jo lenne olvasni itt is egy szemelyes tapasztalatbol szarmazo velemenyt. -
Ájvé
veterán
válasz
Linda1
üzenetére
Hát azért nem, itt van fogyasztó védelem is végső esteben, de ha tartasz ettől bármikor visszamondhatod, vagy 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól (neked kell visszajuttatnod viszont), ez után vagy másik készüléket vehetsz vagy visszakérheted a pénzt amit 30 napon belül visszautalnak.
Egyénként ismerősnek én rendeltem nem rég telefont az edigitáltól, nem volt semmi gond, készülék sértetlen, új volt. Viszont én Mi3-at vettem lassan egy éve, valószínűleg nem néztem meg eléggé és repedt lehetett a kijelző. 4C viszont új készülék, így nem annyira valószínű, hogy bontott volt. -
-
Linda1
aktív tag
Hát ,most egy kicsit lelombozódtam a hozzászólások alapján, mivel hétfőre várom a honor 4c az Edigitáltól. Szóval gari ügyben ugyanaz, mintha külföldről rendelnék, szerencse kérdése....(nem vagyok egy kimondottan szerencsés típus), remémlhetőleg nem lesz szükség a javitatásra.

-
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi ajáljatok valami jó telót nekem az alábbi paraméterekkel!
Leszeretném cserélni a Jiayu G4S telómat ami 8 hónapos, és csoda jól megy; csak a GPS egy fos benne!
Tehát.:
4,5 - 4,7" max.
2/16Gb
Gorilla Glass üveg
Nem muszáj dual sim, de lehet az is.
A GPS az jó legyen !
Értesítési led legyen!
Alsó sor háttérvilágítás.
Memória kártyát 32Gb -ig fogadjon.
Legalább 2500 -as aksi, vagy a fölött.
50 - 60 ezer forint közötti ár.
Általatok ismert, és használt stabil jó telefon legyen.
EU raktár, hogy ne kelljen fát fizetni.
Lehetne 8 magos legalább.
Ha GPS szempontjából jobb a másfajta proci mint az MTK akkor valami olyat, ámbár a feleségem neken n6 telója, és a gyerekem THL T 11 telója pillák alatt talál jelet, és már navigál is; viszont nem szeretnék tepsit.
Kb. ennyi!
Cserélhető aksi.
Előre is köszönöm! -
gamegod
senior tag
Egyszerű kérdés
Meizu m1 note vs m2 note között van lényeges különbség? Nem tudok dönteni -
citkar
addikt
Ha valaki a szögletesebb telefonokat kedveli: Doogee.
A leírás alapján tetszetős, aztán majd kiderül. -
KTU
addikt
válasz
b0bcat
üzenetére
Vettem tőlük egy 4g-s hotspot-ot, rutinos Kínából vásárló révén, unboxing videó (nem ez a mutogatós hogy hűdeszépetvettem),
Karcos kijelző, egyik gomb (mikrókapcsoló) konkrétan szétnyomva.
Visszaveszik szó nélkül, de elég hosszú az ügyintézés a pultnál.
Előttem lévő vitt vissza egy Concorde-ot, 3. alkalommal, de nem egyezett a gyári szám a garjegyenlévővel, gondolom előtte valamikor a szervizben elQrták ....Vittem már én is vissza hozzájuk 14 napon belül más cuccot, de azt makulátlan gyári állapotban.
Sajnos akinek lett volna, annak egy bizonyos spec. feladatra kellett, nem tudta. -
-
LSiki
tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Igen, ezt olvastam már, köszönöm. Az igazság hogy utána találtam nem sokkal a a Doogee-t és első blintre nagyon jó vételnek tűnt, másodikra kis guglizás után már nem annyira. Fogalmazzunk úgy hogy feltörekvő kínai a gyártóhoz méltón hajlamos a csúsztatásra. A Cubot viszont ha minden igaz régi OEM gyártó.
Ráadásul a készülék is jobban tetszik. Ezért lenne jó mindkét készülékről még saját tapasztalat.mobileman
Azt én sem mondom hogy sok értelmét látom ennek a garanciának de ez a pontos feltétele. Ez egy esetben lehet opció, ha valamit ott vásároltak neked ajándékba és visszaviszed.
Hozzá teszem én is vásároltam már tőlük és volt olyan akksi aminek rossz volt a honlapon közölt teljesítménye. Szó nélkül visszafizették az árát. Egyébként bármelyik webshop-ot vesszük itthon, kínában vagy bárhol máshol. Mindig találsz por és kontra véleményeket, az más kérdés melyikből van több.
Mondjuk cirka 2 hónapja én is kiakadtam rájuk az üf gyorsasága miatt. -
LSiki
tag
válasz
mobileman
üzenetére
A korrektség kedvéért a 40 nap csak a bontatlan nem használt készülékekre vonatkozik.
Meggondoltad magad? Nem baj!
40 napig visszahozhatod hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatod vagy visszaküldheted*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.Más, van-e valakinek infója esetleg a Cubot X12-ről és a Doogee Valencia 2 Y100 Pro-ról?
Alapesetben a Doogee jobb választás némi plusszért, de hogy kapásból a 2200-as akksi helyett valójában csak 1800-as van, azért elgondolkodtatja az embert. A "csak" 8 Mpx kamera még csak elmegy 13 Mpx helyett. Plussz még tárhely problémák is felmerültek.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
9 hónapnyi DG300 használat után a kínai telefonokat szapuló kollégám vett tőlük egy Concorde-ot, ami egy Ulefone átcímkézve, merthogy ez ugye jobb mint a kínai...
Érdekes móddon ugyanez az Ulefone hibátlanul üzemel másnál már több mint 1 éve, de az tényleg Ulefone néven, tehát ahogy anno írtam is, élelmes a magyar és a kínai is, nem véletlenül lett olyan olcsó az a teló itthon szerintem.
Szóval az elsőt 2 nap után vitte vissza, majd nagy nehezen kicserélték neki. Ezt használta talán 2 hónapig, majd ez is szar lett, visszavitte. 46 nap után kapott is cserét, majd a cserekészülék is működött neki cirka 2 hétig, most írt egy levelet, hogy szeretné a pénzt visszakapni, de erre van 30 napjuk válaszolni. -
Secretknight
aktív tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Válaszoltak...DHL TN-t küldték,de nem értem ezért miért kellett rájuk írnom??Remélem jövő héten megjön.
-
Ájvé
veterán
válasz
thefreeman
üzenetére
Redmi 2 900Mhz-et nem tudja 3G-n, ez tudtommal csak Vodafonnál jelent hátrányt. Viszont 4G-n meg nem tudja a 800Mhz-et, vidéken hátrányt jelent ez is.
-
Fricibácsi
tag
válasz
gyűrű
üzenetére
Nem szándékozom ilyet venni, megmaradok a Lenovo-Huawei vonalon, de ha valakit érdekel a típus ez is egy alternatíva. Ez két vadiúj modell, talán nem használt, visszavitt készülékek és 2 év gari van mellé.
Látom másnak is vannak negatív tapasztalata a cégről, akkor máshonnan kell megvenni
-
gyűrű
addikt
válasz
Fricibácsi
üzenetére
Edigital erősen nem ajánlott..
Használt,visszaadott, átcsomagolós cég.
Nézz bele a homáros tapasztalatokba..
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson gondolkodom én 2 típusra gondoltam az egyik a Xiaomi Redmi 2(2/16) a másik a Meizu M2. Azt tudom hogy egyik sem teljesen kompatibilis az EU-s hálózatokkal ha jól értelmeztem akkor a Xiaomi a 3g-vel nem teljesen kompatibilis a Meizu pedig 4G-vel. A román orange hálózaton használnám (2G = 900 Mhz/1800Mhz 3G = 2100 Mhz /900Mhz 4G = 800Mhz / 1800Mhz / 2600 Mhz). Melyikkel járnék jobban, melyiket valószínű, hogy tovább fogják támogatni? Én mostanig a Xiaomi-t akartam venni de most hogy láttam a Meizu-t is elbizonytalanodtam. A telefont a Xiaomiforsale.com-ról rendelném esetleg ha tudtok más eu store-t ami szállít Romániába is azon is elgondolkodok. -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
kösz-kösz.

-
Ájvé
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
Nem, MT6580-t akartam írni, ez is quadcore A7-es, egyedül a GPU nem ismer még számomra, nem sok info van róla még, de egyre több alsó kategóriás készülékbe jelentik be.
Most találtam róla infót, hát ez igen csak alsó kategória, A7 L2 cache nélkül és Mali 400 MP1-el, még angry birds is akadni fog rajta. -
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
Aktuális lett egy ~2 hónappal ezelőtt meghiúsult telefon vásárlás feleségemnek.
Jelenleg ZTE V5-öt használ (2/8). 60e környékén van valami, ami tudja vodás fő kártyával az LTE-t és egy kicsit modernebb/jobb/gyorsabb, mint a V5? Akkor ha minden igaz a Honor 4x volt az, ami ezeknek megfelelt, nem tudom, azóta változott-e a helyzet, ajánlott-e még ez a telefon egyáltalán. -
-
-
darts0
csendes tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Szia!
Én 25.-én rendeltem Eu raktárról és 27.-én megvolt a TN szám. Elvileg 3-5 munkanapon belül érkezik a telefon...
Tinydeal oldalon belépés után meg tudod nézni a rendelésed milyen státuszban van, email-t nem küldenek! -
Fricibácsi
tag
Ha még nem volt.
Coolpad a edigital-nél[link]
Nekem nagyon jó tapasztalataim voltak a 7320-assal, mondjuk ez a két modell nem egy kategória vele, de egy próbát megér. Nagyon vékony az oldalkerete a képeken és a videón, kíváncsi lennék, élőben is ilyen? -
-
Secretknight
aktív tag
válasz
robi1979
üzenetére
Szia,
én a múlt héten először rendeltem onnan, EU Germany raktárból.Eddig nem mertem,de gondoltam kipróbálom.Ez 8 napja volt.Hétfőn postázták,azóta semmi.A rendelésnél csak annyit írt ki hogy free shipping és ha jól emlékszem nem is tudtam mást kiválasztani.Tracking számot nem kaptam,és azóta se híre se hamva a készüléknek.A rendelés előtt chaten érdeklődtem hogy lesz e vám vagy áfa,de akivel beszéltem,nem tudott válaszolni.Felajánlotta hogy később.Azóta sem válaszolt.Nem tudom...fura.A Coolicool-tól 3-4 nap alatt a kezembe van ,nyomonkövetéssel, DHL szállítással. De a remény megvan,egyszer csak ideér... -
madrac
senior tag
válasz
faresz5
üzenetére
Miért nem rakjátok ki publikusan, külső emberként nem szerkeszthető google docs fájlként? Akkor az illetékesek mindig tudnák frissíteni és mindig ezt a verziót látná mindenki más is

(#108815) sexymusprime: airmail-re nem lehet átkattintani? az egyiknél nem írja hogy china only...
-
ottobacsi
tag
Egy nagyon rövid és felületes de lényegre törő pro-kontra összefoglaló az Mlais M52-ről
EU-s raktárból szűk 39-ből ideért 1 hét alatt, de amint látom el is fogyott.Pro:
Viszonylag jó üzemidő: 4 óra kijelzővel kb. 1 óra telefonálással böngészéssel, nyomkodással játék nélkül reggeltől másnap estig bírja, de ez változó, van mikor csak estig bírja de akkor elég sokat nyaggatom.
Játék közben melegszik egy kicsit de közel sem forrósodik.
Nagyon szép kijelző: szép színek, nagyon jó fényerő, napsütésben is simán látható
4.3-as g2f után óriási volt, de viszonylag gyorsan hozzászoktam mert kézbesimuló. Egy kézzel is használható, legalábbis nekem.
A gyári rendszer jól működik, zökkenőmentesen teszi a dolgát. Néha, nagyon ritkán előfordul egy kis mikrolagg, de ez szinte észre sem vehető.
A wifi jól működik, messzire lát, gyors, nem problémázik.
A bluetoothja nagyon jó, messziről is jól működik a fülesemmel. Kb. 30m-ről már kapcsolódik.
A telefonálós hangszóróját csak 1x próbáltam, az átlagosnak tűnt.
A nagy hangszórója szerintem jól működik.
A GPS is jól működik, 3-5 mp alatt tudja a helyét a világban, és 2-4m-es pontossággal tartja is.Kontra:
A kamera olyan amilyen, erre is csak azt tudom mondani hogy átlagos.
Nincs majomüveg, amire sajnos csak utólag jöttem rá...
Az értesítő led kivilágít a jack csatlakozó és az usb csatlakozó nyílásán is
Két nagyobb baja van, a kisebbik az hogy a hangerő le gombja nem úgy működik mint a többi gomb, nem olyan "kattanósan" hanem csak olyan benyomódósan megy. Szerintem nem jó helyen nyomja a hátlapban lévő gomb a "mikrokapcsolót".
A legnagyobb és a legszembetűnőbb problémája az hogy foltosodik kijelző.
Először csak a jobb alsó sarokban volt egy kb. 2mm átmérőjű világosabb folt, de most már 2 másik halványabb de jóval nagyobb folt is előjött, és ahogy most néztem, már egy függőleges csíkban is kezd lenni. A G2F-nél is volt ilyen probléma.Röviden ennyi.
Ha valakit érdekel még valami, kérdezzen bátran -
WOT-H-A-C
veterán
Valami sz@r van a palacsintában... nem enged képet beilleszteni az összefoglalóba.
Utánérdeklődök. -
faresz5
aktív tag
4G B20 800Mhz $100-$260 telefonok listája két nagyobb webáruház árukészletének alapján. Biztos nem teljes és lehetne még hozzá írni, de kiindulásnak szerintem nem rossz.
Excel tábla privátban elkérhető, így tovább szerkeszthető, javítható.Árak ugye naponta változnak, közelítőleg érdemes nézni őket.(ebből nem szeretnék vitát,mindenki megtalálja a szerinte az aktuális legjobb vételt az adott készülékből)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kösz, de ezt most miért is...?

, nem pedig az edigital.

Ez akkor is nagyon gáz, ha hibátlan készülékeket értesítenek újra...