- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ottobacsi #111093 üzenetére
Amíg nem jön ki ilyen teló, addig is gyakorolhatsz.
Nose Candy -
b0bcat
addikt
válasz
ottobacsi #109403 üzenetére
Elnézést kell kérnem minden érintettől, továbbá az Mlajos céget is megkövetem: kiderült, hogy júzer hiba miatt nem működött a Smart Wake!!!
Kicsit próbálgattam, és kiderült, hogy a bötűket azonnal felismeri, csak a dupla koppintást és a felfelé húzást nem. Aztán tovább játszottam vele, és kiderült, hogy a dupla koppintással rossz helyen próbálkoztam ideig: mindig középen nyomkodtam, miközben a képernyő teteje felé működik.
Szóval ez a "hiba" megoldódott!
U.i.: Érdekes módon sokkal megbízhatóbban érzékel, ha az egyik kezemben fogom, míg a másikkal rajzolok a kijelzőre. Ha csak fekszik az asztalon, és egy kézzel koppintok, általában nem érzékeli.
Ez normális vajon?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ottobacsi #109078 üzenetére
Az akkuhoz még kell pár nap, mire tudok értelmesen írni róla, mert most egyfolytában telepítgetek rá.
Bár nekem elég, ha reggeltől estig bírja, nem szempont a több napos használat. Készenlétben meg biztos bírná.
Egy fajta custom rom van eddig rá, de még nem tettem fel, inkább megvárom míg a srác a CM 12.1-et is portolja. Csak azt mondta még tele van hibával.
Még tanulnom kell az Androidot, de tetszik, hogy jobban tudom piszkálni, mint a Lumiámat. -
-
ottobacsi
tag
válasz
ottobacsi #108814 üzenetére
Amit még elfelejtettem, egy kis GPS és üzemidő teszt.
Reggel 8 körül rántottam le a töltőről, 10:14-19:00-ig tartott a túra, a hegyek között elég halovány volt a térerő, ekkor az akksi is merült rendesen egyébként elég jól bírta.
Este 7-kor volt még 13%, pedig félúton úgy tűnt hogy nem fogja kibírni hazáig.Eddig kétszer merítettem le kikapcsolásig, 1%-on még el volt 4-5 órát ha nem nagyon piszkáltam.
A GPS pontossága jól látszik a térképen.
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
ottobacsi #107667 üzenetére
Nincs vmi lehetőség a fórumban az ilyen linkek letiltására? Egészségügyi okból jól jönne. Ott van pl. az új, HDMI IN -es Beelink. Rögtön elkezd csorogni a nyálam, és remegni a kezem az "add to cart" gomb fölött. Nem lenne szabad ilyeneket mutogatni kütyübeteg embereknek!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ottobacsi #106802 üzenetére
Esetleg Lenovo P70 Ingyenes házhoz szállítás.
-
ottobacsi
tag
válasz
ottobacsi #106197 üzenetére
Mondjuk esetleg ez jó lehet?
Lenovo VIBE X2 -
426os
őstag
válasz
ottobacsi #46017 üzenetére
Még nem próbáltam, de legközelebb így akarom csinálni: Ha a bankból indítok valuta (USD) alapú átutalást, akkor az kb. egyenértékű lenne azzal, mintha közvetlenül a számlámról vásárolnék úgy, hogy a bankom vált, nem? Tehát így már nem a pp váltana, mert oda már USD-ban ér a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest