Hirdetés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.

petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.

TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.

Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?

Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.

A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.

F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.

CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.Syl
Privi megy.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Nintendo Switch 2
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest