- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
decoati
aktív tag
Ami a céges laposon van (t40, komoly mi?). Mé', mit rakjak rá, Debiant?
Próbáltam kunyerálni valami kiszolgált vasat egy állandó linuxos vpn szervernek, erre közölték hogy örüljek ha a tönkrement laposokat meg tudják javíttatni. Hiába no, válság van, mi meg kutyák vagyunk. Bár a kettő nem függ össze.
-
-
Én elfogadom, hogy neked felesleges de nekem meg kényelmesebb egy appra ránézni(4x1-es előrejelző widget van kirakva kivéve a Fancy az 4x2-es óra). Megnéztem az akksihasználatot, 15 óra alatt csak Fancy tudott 4%-ot elhasználni de azt is szerintem azért mert naponta cserélgetem a skineket rajta. Több van és változatosabb mint BW-nél, némelyik egész jól passzol az aktuális Go Launcher témámhoz is.
-
basaja
senior tag
köszi
levert a víz,mert root uninstallal sikerült a tárcsázót eltüntetnem...állandóan lefagyott a mini,leállt a com.android.phone alkalmazás...hála istennek,hogy előtte mindíg csinálok backupot...mit mondjak,volt 10 perc kakirelé behúzás:-P
belehet állítani,hogy pl nem fogadott hívásnál az exdialer jöjjön be,ne a gyári híváskezelő? -
basaja
senior tag
köszi
levert a víz,mert root uninstallal sikerült a tárcsázót eltüntetnem...állandóan lefagyott a mini,leállt a com.android.phone alkalmazás...hála istennek,hogy előtte mindíg csinálok backupot...mit mondjak,volt 10 perc kakirelé behúzás:-P
belehet állítani,hogy pl nem fogadott hívásnál az exdialer jöjjön be,ne a gyári híváskezelő? -
basaja
senior tag
köszönöm,közben guglival megoldódott...;-)
egy igazi úr vagy!
launcher pro plussról átálltam zeamra,eddig nagyon tetszik,sokkal gyorsabb,meg végre eltüntettem az appok alól a neveket.Lehet,hülyeség,de engem zavart.Kicsit gyorsabb lett a minim,remélem a kraft is kevesebb lesz,amit kér...;-) -
stefi68
addikt
Hát akkor ez örök rejtély marad...
Nálam ez így néz ki:
Root van, mondjuk ami még eszembe jutott a Kernel Patch verziónál azt írja, hogy "A kernel nincs patchelve"
Nem tudom ez számít-e?(#31761) royalka: Valóban, felébreszteni azt nem tud, viszont elgondolkodtató, hogy az állandó proximity használat (mert valószínű így van) mennyire szívja az akkut.
-
stefi68
addikt
Igen, én is erről a CallRecorder-ről beszélek, amit fentebb linkeltél.
Ennek az 1.1.3, 1.1.4 és most az 1.1.5 verziója van fenn, de soha nem volt a Menü/Eszközök/Haladó résznél ilyen, hogy Kimenő/Bejövő erősítése
De ettől függetlenül elég hangos így is a felvétel. Nálad melyik verzió van fent?(#31753) royalka: A BetterSleep pont ezt csinálja. Amikor a kezedben van (mozog) a telefon, nem engedi alvóba menni, amikor a proximity szerint le van fordítva, zsebben, vagy tokban van, akkor meg engedi alvóba kerülni.
-
stefi68
addikt
CallRecorder tényleg nagyon jó, mindkét fél hangja kiválóan hallható és ami a legfontosabb (nekem), hogy ez az egyetlen ami Galaxy W-n működik.
És még magyar is, már akinek ez számít.Viszont ilyet nem találtam benne, hogy a kimenő/bejövő hang erőssége hol állítható
Ettől függetlenül elég erős mindkettő. -
-
-
zeorsdfd
senior tag
Van itt valaki, aki telenoros Okostarifával netezik? Ha igen, van valami ötlet a hívás és forgalomszámlálásra?
Nem egyszerű számlálóra gondolok, hanem, ami figyelembe veszi a díjcsomag sajátosságait.
(Lehet, hogy végül sikerül beállítanom a Call Meter 3G-t, de hátha valaki tud jobbat.)
A vicc az, hogy a Telenornál egyelőre nincs mód az adatforgalom megtekintésére (sic!) leszámítva a számlát a hó végén. -
Hát köszi skacok de ez nekem sok. Letöltöttem felpakoltam aztán azt sem tudtam hol van a főmenü. Nem találtam semmit és eltűntek a kihelyezett dolgaim is. Szóval ennyi volt. letöröltem. Marad az alap telefon (nekem mondjuk így is tetszik) PC-n szívesen elszöszölök a kinézettel de a telefon az nekem csak egy telefon......
-
Luissimo
veterán
annyi esze nincs, hogy legalább az IP címét klónozza, hogy phyloxera ne vegye észre.
Nomeg, hogy stílus órákat vegyen, mert a szókincséban ugyanazt a 40 betűt ismételgeti mindig és ugyanazon sorrendekben összerakva leginkább.ha stílustváltana, akkor nemszúrnánk ki elsőre, csak 3.-4.-re
-
Luissimo
veterán
haggyátokmán, engem kifejezetten feldob
ezt a rosszindulatot, irgumburgum.
elsetuggyátok képzelni hogy másnevű emberkének is lehet hasonló problémája?én csináltam egy kisérletet a blédemmel.
kivettem belőle a SIM-et , áttettem a Galaxy TAB-ba és azt használom, a blédet meg repülőmódba állítva tökig feltöltve letettem az asztalra.
ma lesz ennek az ötödik napja, reggel, mielőtt eljöttem még tizenszázalék volt benne, szerintem holnap reggelig kibírja.szerk:
egybaja van az Xperiának.
kicsi és nem fér bele nagy akksi.
a TABletem teljes nyúzás mellett is több mint 2 napig bírja, milenne ha vennél egy olyat, max nagyobb zsebet kell varratni a gatyádranemiosértem, mit panaszkodnak itt egyesek az okostelefonok falánkságára
egyébként meg a sok okosság sok energiát fogyaszt
-
punky10
addikt
Én tabletten használom mindkettöt:ADW-t és Go-t is.Nem vettem észre semmi üzemidö különbséget.Azért van többször használva Go,mert telon régota használom,igy jobban kiigazodom rajta.De szerintem meddö minden ilyen jellegü vita,kinek a pappné,kinek a lánya...
Igaz,ha RootRuleznek ennyire merül,akkor lehet valami gikszer,ha nem a teloban,akkor abban az alkalmazásban,amivel mér... -
RootRulez
félisten
Csinálhatnál egy aksihasználat képet az Android Assistant-ról.
Csak a viszonyítás kedvéért...
-
vétó
aktív tag
nem, ilyet sajnos nem. Ha hosszan nyomom a képernyőt eg jegyzetnél, akkor a beviteli módok közül választhatok (ami nekem a swype, a gyári virtuális billentyűzet, vagy egy telepített billentyűzet). De ez a dátum (esetleg +időpont) bevitel már nekem is hiányzott. Mindegy, beírom manuál
...főleg, hogy ezt megtehetem a laptopomon.
de tessék, ez tudja a dátumbeszúrást (ha már ez a fontos): OI Insert Date
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest