- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
spuros
őstag
-
donyka
csendes tag
köszi ki is próbálom, de az nem baj hogy azóta fényképeztem már?
Mert elvileg a fontos képet lefényképeztem (mkártyára) és átraktam a memóriakártyán egy másik mappába, nehogy elkeveredjenek. Azonban a galériában az áthelyezés után is mutatta, pedig már a bizonyos mappába lettek másolva ott voltak benne.Na ekkor amikor kijelöltemőket hogy megint átrakja véletlenül letöröltem őket. -
Cholard
tag
Üdv!
Naptár ügyben én kérdeztem korábban, mivel nem mutatta a névnapokat egyik naptár sem... bát sztem én barmoltam el . Történt ugyanis, hogy a gmail fiókomnál hozzáadtam a naptárhoz a magyar ünnepnapokat (megegyzem:elég "alap") és a névnapokat. A pure naptár látta, a jorte nem, még a hozzáadható naptárak között sem szerepelt. Később átneveztem a magyar névnapokat névnapokra, ennek köszönhetően már a pure sem látta. OK. Progik legyak, újra felhúz: semmi. A megoldás:
Minden naptár legyak.
menü/alkalmazások/alkalmazások kezelése/minden program/ azon belül naptár és naptár tárolóban a cache-t törölni, majd restart.
utána meg kell adni újra a gmail címet és jó lesz, majd mehetnek fel a programok, csak arra kell ügyelni, hogy a gmail naptár kezelése legyen beállítva, ne a helyi naptár.Remélem követhető voltam...
Nekem most a jorte a naptár progi (remek! magyar és OK is, csak a widgetje nem olyan, amilyen nekem kell) widgetnek a napi teendőkre és naptáreseményekre a pure calendart használom, igényes és skinezhető, ha teljes naptár widget is kell, akkor pure calendar. De persze ez szubjektív. -
stefi68
addikt
Vicces, hogy pont rám hivatkozol, miközben nekem is gondom van a szinkronizálással....
Ugyebár a fent leírt módon történik minden, de a név- és ünnepnapokat azóta nem hajlandó szinkronizálni amióta 2.2 droid van fent a telefonon. Az eseményeket szinkronizálja csak.
Már mindent kipróbáltam, de feladtam. Azóta más névnap megjelenítőt használok....
Valami ötlet???
-
dokee78
félisten
Már az első információszerzéseimnél tudtam,hogy ha lesz telóm akkor ROOT-olva lesz.
Azóta vettem apámnak Droidot és az első az volt,hogy a SuperOneClick-el letámadtam a telot.Nem feltétlen a modolt ROM-ok miatt kell ROOT-olni,hanem pár progi miatt:Shootme,Titánium Backup.
-
-
TRob1
veterán
Nem támadásnak szántam, csak a pontjaidra válaszoltam (amik véleményem szerint inkább hatottak támadólag).
Egyébként a legtöbb droidra jó: SuperOneClick nevű prog.
Téglásodás az egyéb módszerekkel előfordulhat (a "régi" módszerekkel) , de kb. csak akkor, ha nem stabil az oprendszer, vagy áramszünet lesz éppen.És ami fontos: Sokan azért tartanak tőle, mert összetévesztik a SimLock/Unlock-kal!
Pedig csak simán Rendszergazdai jogokat adsz vele magadnak
Vitázni én se szeretnék, de szerintem így tiszta, hogy ne csak a sötét oldalt lássa, aki nem ismeri a rootot, hanem lássa a jó oldalról is.
És igen, Mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeretne. Épp ezért nem is bíztattam senkit, de nem is beszélek le senkit.
-
-
-
Hát ez az, tudom, hogy látnia kéne. Amit linkeltél, az nem kompatibilis a készülékemmel (Defy). LauncherPro Plus saját widgetje is látja, smooth calebdar is látja, business calendar is, csak pont a Jorte nem, amit legjobban szeretnék.
(#10509) canniball : ezzel az a baj, hogy ha 2 névnap van adott napon, akkor is csak egyet jelez. Egyébként sem tetszik, de azért köszi!
-
Jadro
veterán
Nálam meg pont az általad ajánlott progi működik érdekesen. Hiába van bepipálva minden, az egyik widgetben a saját naptáramat jeleníti csak meg, a másikban meg a névnapokat. Vagyis egy tételt, a 19.-én lévő Ivó napját. Mindegy, egy próbát megért, van más ami működik rendesen.
-
TazLeacher
nagyúr
Megint hálás köszönet. Egy itteni kedves fórumtárs meg is csinálta nekem a TW menüikonját, és rátöltöttem a telóra. Így lényegében maradt a megszokott minden (csak +1 menüpont van a dockban), viszont nem kuszálja össze-vissza a belő menüt, és van egy csomó beállítási lehetőség. Így már jó.
-
DonMedve
addikt
Örülök,hogy nem haragszol.Tényleg sajnálom.
Más:Valaki tudna nekem segítteni abban,hogy a Go launcher EX-ben,hol tudom állítani a képernyők számát?Mert nem sikerült rájönnöm!
A go launcher exhez vettem anno egy témát,clean txt theme,namost nekem nagyon tetszik,erre mit ad Isten?Marketen fennt van,de onnan ugye valamiért még a fizetős appokat nem lehet telepítteni,pedig bent a listámban,hogy megvettem,a telefonon a marketbe meg nincs bennt! -
DonMedve
addikt
Azt nem próbáltam,csak megláttam,hogy megjelent.Telón tuti le tudod kapni.
Más: Kis segítséget szeretnék kérni.Tudtok olyan Call Blocker progit ami a nem egy csöngés után dobja el a hívást?Mert megvettem ezt a Call Blocker Gold-ot,de az annál aki hív,1x kibúg és csak utána bontja a hívást,tehát nem alapból foglaltat jelez neki.
Ez az egy ami tökéletes volt a Badán,pedig az gyári volt!Előre is köszi.
-
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
bozont
veterán
Úgy számoltam össze, szóval legalább 50Mb szabad helynek lennie kell. Na meg mint mondtam az Opera Mobile is folyamatosan eszi a helyet, de nem találtam semmi arra utaló beállítást vagy könyvtárat ahol ezt kikapcsolhatnám, törölhetném. De szerintem nem szenvedek inkább, csinálok egy factory resetet, ha jól tudom az a gyári állapotba állítja vissza a telefont és mindent töröl. Már úgy is többnyire megvan milyen alkalmazásokat használok, nem fogok összevissza telepítgetni.
-
bozont
veterán
Igazából már mindent letöröltem ami nem fontos. Egy Samsung Galaxy Ace telefonom van, arra már nem emlékszem alapból mennyi szabad hely volt a telefonon (legalább 80Mb de lehet több), de a telepített alkalmazások** összesen 24Mb-ot kellene hogy foglaljanak, minden más az sd kártyán van.
** Camera360, GO SMS pro, Gemini naptár, Minimalistic text, Anysoft keyboard+magyar kieg., andLess, Quickpic, Launcher Pro, Fancy widget
-
RootRulez
félisten
SiMi Clock Widget tud 1x1-es időjárást... És átláccó is, ha olyat akarsz.
Nekem ez van.
más: ez a háttér nincs meg valakinek?
-
#TOTTI
őstag
De az alap android gallery az adott, csak a nem mindegyik telefonban van ez, valamelyiken cseréli a gyártó..
-
vétó
aktív tag
az ébresztési idő beállítása mellett azt is meg kell adnod, hogy +/- mennyi idővel előtte, utána ébreszthet (erre 30 percet javasolnak) tehát lesz így pl egy 1 órás időintervallum, azon belül ébreszt. saját tapasztalat szerint inkább előtte, mint utána.
persze az egészben az a legcsalókább, hogy ha valaki mondjuk minden reggel 7-kor kel, akkor ugye a szervezet ehhez alkalmazkodik egy rövid idő után, és értelemszerűen az ébredési folyamat is megkezdődik már előtte. na most ha ugyanerre az ébresztésre használod ezt az alkalmazást, akkor értelemszerűen már eleve elkezd korábban ébresztgetni, hisz az ébredési folyamatot a szervezeted már korábban megkezdi. (ez egyébként a grafikonból nagyon jól kiolvasható volt nálam)
én úgy gondolom, hogy valóban hasznos tapasztalatot csak akkor lehetne szerezni az alkalmazással kapcsolatban, ha a normálistól lényegesen eltérő időpontban kell ébredned - más esetben sztem semmi értelme.
a fent leírtak csak a saját elképzeléseimet jelentik (némi utánaolvasásból kialakítva), tehát mérget ne vegyen rá senki, hogy ez így, ebben a formában meg is állja a helyét. de nekem ez így logikus.
-
atesss
addikt
Elvileg úgy nézett ki, hogy meg van az ok: SIP használata esetén másféle árazást használ a VoIPWise: [link]
Eszerint az (elég régi) leírás szerint csak ők, de aztán kipróbáltam a VoIPDiscount-al is, ott is ugyanez volt a helyzet.Használ itt valaki VOIP szolgáltatást a telefonjáról ?
-
TRob1
veterán
Köszi, elhiszem, mint írtam is, lehet hogy ez is egy ilyen kivétel ami jól működik.
Nekem olyan szempontból felesleges, hogy amennyit én msn-elek telefonnal (skype-ot meg 1általán nem), arra elég az a kis fél megás cucc is amit linkeltem. Szinte egész nap pc előtt vagyok, ha meg nem, akkor inkább telefonálok. MSN ritka nálam telefonon. De azért köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest