Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem magyar szo, de elterjedt es ismert (raadasul nincs is normalis magyar megfeleloje)
nem kotekszem, kerdeztem. nem utolsosorban azert, mert (tekintettel arra hogy a Market fizetos resze nalunk meg mindig nem megy) probaltam en is mas megoldasokat (pl. a mar emlitetett SlideME-t). gondoltam ha a mas forras neked is ezt jelenti, ez jo alap nemi eszme/tapasztalatcsererebocs ha belegazoltam a lelkedbe
biralasrol meg szo sem volt szerintem, de mivel a warez tiltott tema itt, nem art elejet venni mielott nagyon beindul a tema
a reklam meg azert van az appban, hogy a fejleszto valami kis penzt keressen vele. teljesen korrekt megoldas, ennyi szerintem belefer. raadasul nem keves app hasznalja azt a megoldast, hogy az ingyenes verzio reklamos, de ha fizetsz 1-2 USD-t, eltunnek a reklamok, ami nagyon jo igy
igen, van offline navim, de hogy jon ez ide?
mondjuk ha a Google Maps tenyleg rendesen fog offlineban is navigalni, akkor kb. penzkidobas volt a magyar terkepet megvenni az NDrive-hoz, de nem halok bele
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Cyberpunk 2077
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest