Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó ideje használom (mert ezt mondták itt a legjobbnak) a PW-t, de nem igazán voltam elájulva tőle...

Galaxy ACE-en, és később Galaxy S plus-on is használom ugyanazt a RootRulez által magyarított verziót. Érdekes módon az S+ kiírja azt is, hogy mikori, és honnan jön az adat -- az ACE viszont nem. (Gondolom, a kijelzőfelbontás állhat mögötte)
Ebből jöttem rá, hogy miért nem jó!
Bp-en ez is csak Ferihegy adatait írja ki, mint a többi időjárás app, sokszor 1 óra késéssel.
(reggel 7:30-kor még csak a 6:30-as jelentést veszi
)
Bonyhádon hol Pécs, hol Paks adatait vette (többször 10 Km távolságok), és ott még nagyobb késés is előfordult!
Amíg csak az ACE volt, nem is tudtam, hogy mitől nem az igazi.Az Időkép végre már pontos, aktuális adatokat ad!

Kicsit még fapados, de majd kikupálódik!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)