Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck #44523 üzenetére
Ez csak egy kicsi probléma, mert mint írtam is, gmail-ben simán látja a citromra vagy egyéb mélre küldött leveleket ha beállítja (ráadásul az is látszik, hogy arra érkezett) És majd szép lassan minden partner/ismerős átszokik a gmail címére ha mindig onnan ír vissza (vagy ugye jelezheti is nekik hogy változott, ha épp írtak neki vhonnan)
Lásd pl egyik címem-ről egy részleten:
(#44526) spyduck:
Jah, vagy 5 percig, míg reggelsz meg átirányítod.Nekem azért tovább tartott: egy csomó hírlevelet lemondtam, volt aminél csak megadtam az új mél címet (de pont a képen látszik hogy így is kimaradt 1-2
), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brave
- Nyaralás topik
- CNC topik
- Revolut
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest