- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.
(#33416) hunfatal:
Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg
). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit
(na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell
).ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg...

Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
(