Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Go Launcherrről mi a véleményetek?
Én egyik kollégám telefonján láttam, tényleg nem tűnik rossznak, és ő is meg van vele elégedve, de nem tudom, hogy nekem érdemes-e megpróbálkoznom vele, a Tattoo hardvere miatt, (528 mhz proci, 256 mb RAM) milyen hardverigénye lehet, illetve hogy ti tudnátok az adw helyett ajánlani?
Azért érdekelne, mert jelenleg adw-t használok, (alapból ez volt a romban) amivel meg is vagyok elégedve, annyi fordult elő csak, hogy néha újratöltődik, (valószínű hogy a tattoo hardvere miatt néha kiesik a memóriából) de hamar újratölti magát, úgyhogy nem vészes, bőven együtt lehet vele élni, ezért nem akarok mindenképp váltani, ha úgy van szívesen meg is maradok az adw-nél, csak nem tudom, hogy van-e olyan launcher, ami tudásban nem marad el az adw-től, de pl gyengébb hardveren gördülékenyebben fut...
Én még nem raktam fel külön launchert, mindig azt használtam ami a romban volt, ezért azt szeretném megkérdezni még, hogy ha kipróbálok mást launchert, akkor hogy tudok visszatérni az adw-hez?
Bocs, ha már volt téma, válaszotokat előre is köszi!

Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő