Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
néha lefagy a telefonom. Android 11, rootolt. Van valami app amivel logolni lehetne, hátha kiderül mi okozza? Nem reprodukálható, úgyhogy az nem megoldás hogy gépre dugva adb-n logolom.
4 8 15 16 23 42
-
Aksomatic
senior tag
Van még használható Swype verzió amiben a diktálás tudja az írásjeleket? Vagy esetleg hasonló képességgel rendelkező alternatíva?
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek, remélem jó helyen vagyok! Elveszett androidos telefont kellene megtalálni. Van rá valami szuper megoldás? [link] Ezek közül lehet bármi igaz, ami működik is?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Alkalmazást keresek, amivel a cib kártyámat érintés mentes fizetésre tudom késztetni mobilon keresztül.
Curve alá nem akarom befogni. -
Caldera
aktív tag
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Weareus
addikt
válasz Caldera #155038 üzenetére
Köszi, rálesek. (Közben megoldódott, a jobb felső sarokban a kijelzőn ott volt egy kis pipa, amivel le kellett okézni a beírtakat...)...
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Bocsánat, az app neve Fuelio.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Üdv
Androidos autó fogyasztásmérő appokkal ismerkedek. Van a My Cars, itt a kitöltendőknél van egy olyan rész, hogy biztosítás. Na, az rejtély hogy ide mit kell írni.
Kötvényszám, biztosító neve, biztosítás intervalluma, ezeket próbáltam, de egyikre sem enged tovább...
Szerintetek?
Lábméret colban esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Eddig az MX Player Pro lejátszót használtam, igaz nagyon ritkán.
Viszont azt vettem észre, hogy 15-20-25 másodperccel a videó indítás után bezáródik az alkalmazás, verziótól függetlenül!
Azt gyanítom, bár lehet rosszul, hogy Android 11-re való frissítés után nyünnyedt meg. Előtte jó volt.
Most feltettem az Xplayer Pro-t, ami hibátlan.
Mi lehet az MX nyűgje?
OnePlus 7, Android 11
Köszönöm -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #155023 üzenetére
Találtam egy appot, ami jónak tűnik: Call Proximity Sensor Fix
Pár nap múlva feldobom a rakoncátlankodó szenzoros Mi 10T-re is.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Beaumont #155020 üzenetére
Iiiigen, olvastam hasonló cikkeket. Bízom benne, hogy sikerül megoldaniuk, hogy végre ne az legyen az első kérdése a vásárlóknak, hogy a közelségérzékelő jól működik-e.
Szerencsére engem eddig (kopp-kopp-kopp) előkerült ez a "proximity-para", csak ebben a Mi 10T-ben van vele gond.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #155021 üzenetére
Közben a Play Protect úgy néz ki különálló app-ként (is?) letölthető lesz Android 12-től.. @AndroidPolice Remélem a Play Store-ból ki is szedik, úgyis mindig az volt az első hogy kikapcsoltam.
-
zeon.hu
nagyúr
És a playen a frissítések visszakerült a régi helyére.
Vajon meddig...?#?*@&!
-
Beaumont
aktív tag
válasz Viktor0610 #155016 üzenetére
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
efi99
őstag
válasz Viktor0610 #155014 üzenetére
Pl. [link]
Nem tudom, virtuális közelségérzékelőről van-e szó, amúgy, de azok bizony nem tökéletesek. Mivel nincsenek is, csak a fénymérő+füllel érintés a felső sávban kombóból tudja, hogy zárni kell.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #155016 üzenetére
Kalibrálás nincs a gyári teszt jobb felső három pontos menüjében?
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #155014 üzenetére
Nincs fólia a közelségérzékelőn?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
válasz WhiteWalker #155008 üzenetére
+1 az Aqua mail-re.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #154997 üzenetére
Vagy az Aquamailt
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Olyan billentyűzetet keresek, amiben lehet magyar nyelven diktálni a szöveget, és az írásjeleket is érti. Gboard simán leírja hogy "kérdőjel"
Láttam hogy volt már korábban is ilyen kérdés de megfeneklett a dolog.. hátha azóta van tapasztalata valakinek.
-
Fall-N
veterán
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #155001 üzenetére
Ha mukodik es jol mukodik az IMAP idle akkor nem kell sync interval (meg nincs is ertelme).
-
Siriusb
veterán
Egyetértek mindennel. A FairEmail nekem bevált, tényleg jól működik, folyamatosan fejlesztik, újdonságok kerülnek bele. Sokrétű beállítási lehetőség, erős a személyes adat védelme, pl. ha csatol az ember egy képet, felajánlja, hogy eltávolít minden egyedi azonosítót, s még át is nevezi.
És amint említetted, az értesítések azonnal megjönnek. Több postafiókot kezel nálam, gmail, gmx stb., pompásan működik. -
w.miki
veterán
PDF olvasót keresek.
Ami kellene.
Ezer oldalas dokumentum gyors megnyitása. Le fel görgetés. Automatikus oldal méretre vágás. Ezeket tudja az ebookdroid. De ami még kéne és nem találtam meg benne.
Gyors keresés mint a Drive pdf olvasóban.
Oldalsó gyors görgető csúszka, mint a Word-ben.
Gyors navigálás.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest