Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
movihidro
újonc
Tiszteletem mindenkinek!
Mindjárt kezdetnek: Nem csak új vagyok itt, de ráadásul csak NAGYON AMATŐR szinten programozok. Éppen ezért kérek segítséget. Régebben volt egy huawei ascend mate 1(MT1-U06) telefonom rajta egy analóg óra widget-tel amit nagyon szerettem. Most egy leagoo shark 1 -el rendelkezem, és kitaláltam hogy rárakom ezt az ominózus widgetet. Első buktató: csomagnevek egyeznek- nem telepíthető. Második buktató: apktool nem tudja dekódolni, csak evvel az opcióval: apktool d hwdeskclock.apk --keep-broken-res Nade mindegy ezt megoldottam. Az AndroidManifest.xml file-ban a com.android.deskclock és az Lcom.android .deskclock file-ok átnevezésével(Notepad++ / keresés a fájlokban -> csere a fájlokban) az apk már telepíthető. Fut is minden része működik egy kivétellel. A franc egye ki pont az a nyomorult widget modul nem tölthető be amiért az egészet csináltam. Viszont ezen a ponton ki is merült a programozói tudásom. Tud valaki segíteni, hogy fusson ez a francos widget? Előre is köszönöm a válaszokat.Telefon amin futott : Huawei Ascend Mate MT1-U06 os: android 4.1
Ammin futnia kellene: Leagoo Shark 1 os: android 5.1
Ezen a linken fent van az említett apk rar-ban: https://mega.nz/#!NhpzTbzT!WmIL10AavT1m7GfF8vldTpi_9Sdec4sl2ce3PCkrXacÉs egy kép az említett widgwet-ről :

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs