Hirdetés
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LED / LCD TV topik
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
movihidro
újonc
Tiszteletem mindenkinek!
Mindjárt kezdetnek: Nem csak új vagyok itt, de ráadásul csak NAGYON AMATŐR szinten programozok. Éppen ezért kérek segítséget. Régebben volt egy huawei ascend mate 1(MT1-U06) telefonom rajta egy analóg óra widget-tel amit nagyon szerettem. Most egy leagoo shark 1 -el rendelkezem, és kitaláltam hogy rárakom ezt az ominózus widgetet. Első buktató: csomagnevek egyeznek- nem telepíthető. Második buktató: apktool nem tudja dekódolni, csak evvel az opcióval: apktool d hwdeskclock.apk --keep-broken-res Nade mindegy ezt megoldottam. Az AndroidManifest.xml file-ban a com.android.deskclock és az Lcom.android .deskclock file-ok átnevezésével(Notepad++ / keresés a fájlokban -> csere a fájlokban) az apk már telepíthető. Fut is minden része működik egy kivétellel. A franc egye ki pont az a nyomorult widget modul nem tölthető be amiért az egészet csináltam. Viszont ezen a ponton ki is merült a programozói tudásom. Tud valaki segíteni, hogy fusson ez a francos widget? Előre is köszönöm a válaszokat.Telefon amin futott : Huawei Ascend Mate MT1-U06 os: android 4.1
Ammin futnia kellene: Leagoo Shark 1 os: android 5.1
Ezen a linken fent van az említett apk rar-ban: https://mega.nz/#!NhpzTbzT!WmIL10AavT1m7GfF8vldTpi_9Sdec4sl2ce3PCkrXacÉs egy kép az említett widgwet-ről :

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1 humoros
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest