Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
movihidro
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek!
Mindjárt kezdetnek: Nem csak új vagyok itt, de ráadásul csak NAGYON AMATŐR szinten programozok. Éppen ezért kérek segítséget. Régebben volt egy huawei ascend mate 1(MT1-U06) telefonom rajta egy analóg óra widget-tel amit nagyon szerettem. Most egy leagoo shark 1 -el rendelkezem, és kitaláltam hogy rárakom ezt az ominózus widgetet. Első buktató: csomagnevek egyeznek- nem telepíthető. Második buktató: apktool nem tudja dekódolni, csak evvel az opcióval: apktool d hwdeskclock.apk --keep-broken-res Nade mindegy ezt megoldottam. Az AndroidManifest.xml file-ban a com.android.deskclock és az Lcom.android .deskclock file-ok átnevezésével(Notepad++ / keresés a fájlokban -> csere a fájlokban) az apk már telepíthető. Fut is minden része működik egy kivétellel. A franc egye ki pont az a nyomorult widget modul nem tölthető be amiért az egészet csináltam. Viszont ezen a ponton ki is merült a programozói tudásom. Tud valaki segíteni, hogy fusson ez a francos widget? Előre is köszönöm a válaszokat.Telefon amin futott : Huawei Ascend Mate MT1-U06 os: android 4.1
Ammin futnia kellene: Leagoo Shark 1 os: android 5.1
Ezen a linken fent van az említett apk rar-ban: https://mega.nz/#!NhpzTbzT!WmIL10AavT1m7GfF8vldTpi_9Sdec4sl2ce3PCkrXacÉs egy kép az említett widgwet-ről :

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest