- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Billentyűzetet írni nem egy egyszerű vállalkozás, mert alig van info. Ezt egyébként onnan tudom, hogy időközben elkészült az itt már emlegetett hatszögletű billentyűzet, ami emellett teljes mértékben személyre szabható. Vagyis olyan elrendezést lehet beállítani rajta, amit csak akarunk.
Szívesen odaadom, ha a hatszöglet nem zavaró. Viszont nem egyszerű beállítani, mert a leírás még várat magára. Kiindulási alapnak programozáshoz sem rossz, csak egy picit hosszú a programlista.Ugyanitt keresek olyan érdeklődőt, akinek lenne kedve a billentyűzettel foglalkozni. Mármint fejleszteni. Az én életem olyan (egyébként pozitív) irányban változott, hogy gyakorlatilag nincs rá időm; szívesen odaadnám valakinek, aki lát benne fantáziát. Működik, kipróbálható, nyílt a kódja stb, épp csak nincs teljesen befejezve. Viszont ketten is már folyamatosan azon írunk (nem keveset és több nyelven) és működik. Na jó, ennyit a reklámról. Ha valakit érdekel, itt a fórumon megtalál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Amazon Kindle
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest