Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelhuszar
csendes tag
Android alkalmazás elkészítésére keresek valakit, ha úgy érzed, hogy el tudod készíteni írd meg, hogy mennyi idő alatt és mennyiért.
Amit tudnia kell az alkalmazásnak:
- ha elindítjuk az alkalmazást bejön egy input mező ami bekér egy számot, ez másodpercet jelöl aztán rábökünk a start gombra, ekkor élesedik az alkalmazás
- utána elindítunk elíndítunk egy játékot amiről a fennt említett alkalmazás megadott másodpercenként készít egy screenshoot-ot
- ha állva használjuk a telefont akkor álló, ha pedig elfektetve használjuk a telefont akkor elfektetve menti a képeket a többi fotó mellé pl.: screenshot1.png, screenshot2.png... ésígytovábbiOS-re találtam ilyen programot, ha rákeresel a gugliban a "sscapture cydia"-ra láthatod, hogy mit szeretnék, mert lényegében ez az alkalmazás pont ezt tudja
A programot egy root-olt androidos telefonon, esetleg tablet-en szeretném futtatni.
Aki úgy gondolja, hogy képes egy ilyen alkalmazást megcsinálni vegye fel velem privátban a kapcsolatot és mindent megbeszélünk.
Nem ingyen kérem a dolgot!!! Kerestem cégeket is, de 10-ből 1 válaszolt az érdeklődésemre, de ennél tovább vele sem jutottam.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Filmgyűjtés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest