Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Helló! Írtam egy programot androidban, ez az első programom, azt csinálja hogy figyel egy text fájlot egy FTP szerveren, és ha változik a tartalma, akkor lejátszik a telefon egy pár másodperces hangot. (a text fájlot egy PHP hozza létre, amit a riasztó mozgásérzékelője hív meg)
Szóval én soha nem írtam még programot androidban, az android kódot Delphi hozza létre, ugyebár a Delphi-hez meg nem kell sok ész, csak beállítottam hogy a kimenet android legyen, és ha azt állítom be hogy IOS, akkor meg ugyanez, függetlenül attól hogy gőzöm nincs az IOS-ról.
A program működik is szépen amíg meg nem unja. Hiába állítottam be a telefonon a védett alkalmazásokban, egy ideig működik, aztán nem. Ha töltőn van a telefon akkor 8-10 órákat elmegy simán, de ha nincs akkor 10 perctől fél órán belül leáll a program működése, és ha bekapcsolom a telefont, akkor újra működik. Van olyan hogy bekapcsolom a telefont, a program sehol, majd mikor elindítom, akkorteljesen újraindul, de olyan is, hogy visszatér a megnyitott program.
Kérdésem: Akkor most meddig fut egy applikáció? Mi történik vele ha kikapcsolom a telefont (alvó módba)?
Csináltam olyant is, hogy deaktivításkor lejátszon egy hangot, de úgy tűnik sose deaktiválódik a program. Lejátszik egy másik hangot ha kilépek, de ez csak akkor fut le, ha a visszanyíllal kilépek a programból, ha az app választóból lövöm ki a programot, akkor még ez sem fut le.
Feltettem az Android Studiót is, de Delphi után túl bonyolult, lehet hogy mégis csak ezzel kéne kezdeni valamit? Olyan oldalt tudnátok ajánlani (de majd vissza is olvasok) ahol komplett programok vannak, ezek Android Studióba betölthetők, és tudnám belezgetni őket??
Köszi a segítséget!
Domel
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Autós topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP OMEN 17 i7 13700HX 32GB DDR5 4070 8GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- Homelab racionalizálás
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest