- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
2. Bookmarks! Ez az! Pont erre volt szükségem! Remek. Nem tudom, miért nem láttam ezt idáig, pedig kerestem, igaz, nem ezzel a szóval.
1. A Find Usages nagyon jó, azt használom is, csak van néhány osztályom, ami "egymásba ágyazódik". Pl. Van egy közös alap-adatokat tartalmazó Data, van benne néhány billentyűzet-layout Board, van benne sok-sok billentyű Button, abban meg néhány felirat Title. Nomármost: mindenki az előzőt látja, nem az összeset. A Data ismeri (egy interface-en keresztül) magát a fő Service-t. Ahhoz, hogy a Title hozzáférjen a Service által biztosított metódusokhoz, vissza kell nyúlni a saját Button, annak a Board osztályán keresztül a közös Data osztályig, aki biztosítja számára a Service által megvalósított interface-t. Igazából a valóságban egyszerűbb, mint így leírva.
Arra gondoltam, hogy van-e esetleg olyasmi, ami ezt valami hasonló módon felrajzolja. Mert ugye elvileg látnia kell, hogy pl. a Button osztályban van Board hivatkozás, de pl. Data hivatkozás nincs.
Aztán persze lehet, hogy őrületes butaság, amit kérdezek, és nem is létezik ilyen, vagy én csinálok valamit apokrif módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Modern Warfare II - Íme a multiplayer és a Warzone 2.0
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest