Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Apró technikai kérdések:
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.
A másik pedig, hogy lehet-e esetleg a Studion belül megjelölni szövegrészeket? Most egy csomó hely között ugrálok, és ebből néhány ráadásul egy osztályon belül van. Olyan jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék ide-oda menni, és nem kellene keresgetni a sorok között, hogy visszataláljak. Eddig csak olyat találtam, ami az előző helyre visz el, de ilyen ugrálósat nem láttam.
Köszönöm, ha valaki látott már ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.