Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
Sziasztok!
Van egy Android alkalmazásom, aminek fő funkciója QR kód olvasás, majd a beolvasott adattartalommal csinál ezt-azt. Az activitynek, ami a beolvasás előnézetét mutatja és a beolvasást végzi, van egy private metódusa, ami a sikeres olvasás esetén kezeli az adatot. Szeretném, ha NFC-vel is fogadni tudnám egy másik eszközről az adatokat, és átadni ennek a metódusnak, úgyhogy implementáltam a HostApduService-t a leírtak szerint, az activityben pedig az onCreate()-en belül elindítom:
Intent hceIntent = new Intent(getBaseContext(),MyHostApduService.class);
startService(hceIntent);onResume()-on belül regisztrálok hozzá egy BroadcastReceivert:
registerReceiver(myReceiver,myFilter);
private BroadcastReceiver myReceiver =
new BroadcastReceiver() {
@Override
public void onReceive(Context context, Intent intent) {
Log.i("ActScanner","Broadcast received from MyHostApduService");
Intent myIntent = getIntent();
String p_Result = myIntent.getStringExtra(MyHostApduService.EXTRA_MESSAGE);
if ((p_Result != null) && (0 < p_Result.length())) {
HandleQRResult(p_Result);
}
}
};Így küldenék az activitynek üzenetet a kapott, APDU-ból kiszedett adatokkal:
Intent myIntent = new Intent(getBaseContext(),ActScanner.class);
byte[] rawdata = new byte[255];
System.arraycopy(apdu,5,rawdata,0,apdu.length - 5);
String message = new String(rawdata);
myIntent.putExtra(EXTRA_MESSAGE,message);
sendBroadcast(myIntent);A bajom egyelőre az, hogy a másik eszköz azt kapja, hogy nincs ami kezelje az AID-ot, amit beállítottam az alkalmazásban, és amit biztos nem kezel semmi más a telefonon. Ha ezen túllépnék, akkor jól csináltam a fentit, tehát miközben fut az activity, tud NFC-n is adatot fogadni az alkalmazás, és megtörténhet a kívánt esemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest