Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
olyt74
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Van 1 tablettem,teclas x98 air.Nem indul el rajta az android.feltelepítetetm a számítógépre az android-sdk-t,és ezzel tudok neki parancsokat adni.újra butol,elöjön a recovery menü,stb.sajnos a recovery menű se teljes,nem tudja visszaállitani a gyári rendszert.
Az lenne a kérdésem,hogy adb parancsokkal ,a számítogépről újra tudom e rakni az androidot?
Találtam parancsszavakat,de nem egyértelmű,hogy lehetne telepíteni az androidot.ehez kellene segítség,pontos leírása a telepítésnek.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Linux kezdőknek
- Ingyenes az Epic Store-ban a Botany Manor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest