Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én Eclipse-et használtam eddig, nagyon szeretem, eléggé belaktam, még elég sokat contributoltam is az Android Maven Eclipse pluginba. Mivel úgy tűnik az Eclipse ADT totál halott, én is valszeg megyek át Android Studio-ra/IntelliJ-re. Bár van egy közösségi kezdeményezés az ADT továbbfejlesztésére, nem hiszem, hogy fel tudják venni a versenyt a Google fizetett fejlesztőcsapatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- darkFlash Shadow Pro
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- S21 256/8 dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest