Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
1 hete kezdtem el androidozni, tehát lehet elég alap lesz a kérdésem, viszont olvasgattam utána és még mindig nem teljesen világos a dolog. Az adattárolással ismerkedem most, az adatokat magában az appban (telefonon?) szeretném tárolni az SQLite segítségével.
Ez a fajta adatbázis pontosan hol tárolódik el? Találtam például egy több tutorialból álló sorozatot, és abban van szó többek közt erről is. Azt nagyjából értem, hogyha írni vagy olvasni szeretném az adatbázist, akkor példányosítom ezt az osztályt, majd meghívom a megfelelő metódust, de az nem világos, hogy akkor ha egyszer létrejön a db, akkor az valahol örökre ott lesz a telefonon, vagy app kreálja le minden indításnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest