Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Discon00b

újonc

Üdv!

Szakdoga témának egy mikrokontroller és egy android alkalmazás készítését jelöltem meg témának.
    Szerencsére van időm megírni mindkét programot, tehát nem hajt a tatár.

Maga az android alkalmazás néhány nyomógomból és egy zöld-piros "lámpából" állna.
    A feladat maga "fiktív", nem kerül tényleges beépítésre egyik eszköz sem, de természetesen a bizottságnak majd prezentálni kell a történetet.

Tehát az alkalmazás felépítése:

- Zöld-piros visszajelző (ez a rész kapna egy jelet a mikrok.-től hogy a szenzor érzékelt valamit. Ez a rész csak adatot kap, nem küld semmit)

- Yes-No funkció gombok (ezek küldenek jelet a mikrok.-nek hogy start vagy stop)

- Mivel ez egy automatizálás feladat, lenne még egy Warning Msg mikor a készülék alapállapotban van, kap a kezelő egy jelzést a készülékre hogy új figyelmeztetés érkezett, hang + rezgés formában.

Mindezek Bluetooth vagy WiFi-n keresztül kommunikálná le, bár még nem tudom hogy melyik az egyszerűbb a portok és a hozzáférés megadásának szempontjából.

Egy szó mint száz. Ha lenne egy önkéntes aki tudna tartani egy gyors talpalást, vagy csak felvázolni hogy ezt hogyan lehet megvalósítani, honorálnám. Igyekszem egyedül megcsinálni természetesen, tudom hogy sokan vinnyognak segítségért, mint most én, de reménykedem :)

Új hozzászólás Aktív témák