Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Discon00b
csendes tag
Üdv!
Szakdoga témának egy mikrokontroller és egy android alkalmazás készítését jelöltem meg témának.
Szerencsére van időm megírni mindkét programot, tehát nem hajt a tatár.Maga az android alkalmazás néhány nyomógomból és egy zöld-piros "lámpából" állna.
A feladat maga "fiktív", nem kerül tényleges beépítésre egyik eszköz sem, de természetesen a bizottságnak majd prezentálni kell a történetet.Tehát az alkalmazás felépítése:
- Zöld-piros visszajelző (ez a rész kapna egy jelet a mikrok.-től hogy a szenzor érzékelt valamit. Ez a rész csak adatot kap, nem küld semmit)
- Yes-No funkció gombok (ezek küldenek jelet a mikrok.-nek hogy start vagy stop)
- Mivel ez egy automatizálás feladat, lenne még egy Warning Msg mikor a készülék alapállapotban van, kap a kezelő egy jelzést a készülékre hogy új figyelmeztetés érkezett, hang + rezgés formában.
Mindezek Bluetooth vagy WiFi-n keresztül kommunikálná le, bár még nem tudom hogy melyik az egyszerűbb a portok és a hozzáférés megadásának szempontjából.
Egy szó mint száz. Ha lenne egy önkéntes aki tudna tartani egy gyors talpalást, vagy csak felvázolni hogy ezt hogyan lehet megvalósítani, honorálnám. Igyekszem egyedül megcsinálni természetesen, tudom hogy sokan vinnyognak segítségért, mint most én, de reménykedem

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest