Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
De én nem a C-t, hanem a B-t ajánlottam és linkeltem. Azt a bizonyost - amire Te is panaszkodtál, hogy nem tudtál előtte törölni - ami automatikusan települ, újraindul.
De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba.
Más - nem Neked szól.
Elegem van időnként abból is, amikor figyelmetlenül, hibásan emlékezve írnak be téves, de korrektnek látszó információkat. Rosszabb, mintha nem írnának semmit. Ez minden topikra vonatkozik, nemcsak erre. Ha válaszolok egy felvetésre, akkor nem sajnálom rá az időt és megkeresem a kapcsolódó - pontos - információt. Ha erre nincs időm, kedvem, akkor inkább nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest