- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Game-over #80807 üzenetére
Volt nekik vagy 3 darab raktáron, már nem kapható. Raktárba beérkezés nov 22.
Persze máskor mindig mindent lehet rendelni azonnal, és utána várakoztatnak a beszerzéssel, amikor már le van adva a rendelés. Szóval ez tipikusan ilyen magyaros dolog, hogy akciós is, meg nem is.(#80808) Gauguin
Igen jó az ár. De mi ez a bolt? Tuti szürkeimportos, mert a gyártó erre 2 év garit biztosít itthon.
Ediginél ma (most még van) 119.990 Ft, és biztosan hivatalos beszerzésű, 2 év grival. -
Ceree
senior tag
válasz
Game-over #80154 üzenetére
Megvettem tegnap az aldis Medion Lifetab P8524-et (nagyimnak lesz, az előzőnek betörte a kijelzőjét). Első benyomás elég pozitív, bár a fényérzékelő hiánya fáj. Rögtön jött rá két frissítés, de megállt a biztonsági szint 2018 novemberinél. A kijelző nagyon szép, igazából ez volt a selling point. Hétvégén megkapja, addig sajnos mélyebben nem tudom tesztelni, de szerintem arra elég lesz, amire kell neki.
Köszi a tippet!
-
Somatom
veterán
válasz
Game-over #79773 üzenetére
Hmmm... az érdekes. De, honnan szedi hozzá az eredeti távirányító gombelrendezését? Valamikhez hozzá kell rendelnie az egyes funkciók jeleit. Lefosom a bokám, ha azt válaszolod, hogy a telóval, az eredeti távirányítóról készített fotó alapján leképezi a virtuális kezelőfelületet.
-
cidalain
veterán
válasz
Game-over #79245 üzenetére
de egy tablet lifetime-ja 2 év, egy normál autójé 15, egy ilyen csodáé örök (ha össze nem törik)
(igazából az a baj, hogy rohadtul nem követem, hogy mikor milyen kocsi jelenik meg. először valami ferrarit akartam írni, de ami eszembe jutott az 2002-ben jelent meg, legugliztam, és azt tényleg nem írhattam, és ez a lambo jó kompromisszumnak tűnt. a koenigsegg-et akartam egyébként, de tegnap az istennek nem jutott eszembe a neve) -
-
hNorr
csendes tag
válasz
Game-over #78907 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Ennél a tipusnál az akkumulátor mennyi időt bír? még anno a lakótársamnak volt egy asus táblagépe, az rendkívül jól bírta ahogy emlékszem. Hozzávetőlegesen egy hetet lehetett nyomkodni, persze nem folyamatosan. Esetleg egy gyengébb hardverű gép több ideig bírja? gyengébb hardwer>kevesebb fogyasztás
-
floratm
senior tag
válasz
Game-over #78647 üzenetére
Ja,ha a 3/32 est nézzük.. akkor 15-20 ezerrel drágább a huawei, tehát még egy szempontbol rosszabb mint a másik.
vettem már több tabletet küldölfröl...és bizony kinába is küldtem már vissza mikor rosszat fogtam ki de az se kerül semmibe, erre van a paypalgarancia...Ez a hazai garancia tul van misztifikálva, ez az egy nem olyan lényeges hogy egy gyengébb tabletet használjak éveken át, ráadásul drágábban..
-
-FreaK-
veterán
válasz
Game-over #78469 üzenetére
Rendben köszi. Fater meg is vette, Német MM-ban, 279Eur-ért, ami elég drága, de sebaj. Volt mellette 269-ért egy Lenovo P10 3/32-es, amiben Snapdragon 450 van és 7000-es aksi (vs. 5200as a T5-ben), azt mondtam neki hogy inkább a Huawei-t vegye, de most kezdek kicsit kételkedni a dologban. Szerinted melyik a jobb?
-
tony_snow
tag
válasz
Game-over #78332 üzenetére
Köszi szépen az infot, ma délután felhívtam a Westend MM-ot, mondták van még 3 db, félretetettem egyet és fél óra múlva már nálam is volt.
A másik rendelést amit egy kisebb üzletnek adtam le, töröltem. Legkésőbb holnap kellett volna megkapnom, de kiderült, hogy majd csak valamikor jövő héten kézbesítik. Persze erről semmi tájékoztatást nem adtak csak amikor rákérdeztem. Az ügyfélszolgálatosok ügyfélkezelése meg.. inkabb hagyjuk...
A többieknek is köszönöm az ajánlást.
60-ért szerintem remek vétel volt.
Amúgy szerintem ez az a szint ahonnan (legalábbis számomra) a felhasználói élmény megfelelő. -
Somatom
veterán
válasz
Game-over #78205 üzenetére
Teljesen jó az a link.
2012 -es fejlesztésű Rockchip RK3188. 28nm, 4x1,6 CPU (már, ha nem T procis, mert abban 1,2 -re van korlátozva), 400Hz -en ketyegő Mali 400 MP4. Sokat hekkeltem ilyeneket, mert anno "TV okosítókban" ezt használták. A legnagyobb gáz a 4.2 -es Android, mert sok programnál minimum a 4.4. -
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78189 üzenetére
Ó, ez nagyszerű! Köszönöm szépen, ez igazán nagy segítség volt! A Kids mode miatt nem hiszem, hogy megéri. Gondolom lehet rá valami launchert pakolni, ami csinál belőle Kid mode-ot, elvégre Android
Akkor T3 8 lesz. Sajnos a linkelt akciós áron már elfogyott, pedig kosárba még engedte bepakolni. Gondolom volt vagy 5 darab készleten
Megnézem mennyi lesz éjféltől eDigitalon vagy máshol.
A linkelt tok tökéletes. Kár, hogy Kínában van, nem fog ideérni már az idén
Mondjuk találtam egyet Angliában, rájuk írok. Kell majd egy jó üveg a kijelzőre.
-
eddie17
addikt
-
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78187 üzenetére
Köszönöm!
A Huawei Media Pad T3 8 szimpatikus.
Sajnos nagyon mem vagyok otthon tabletben, van erre olyan tok, ami valamennyire gyerekbiztossá tenné? Ahogy írod, erre én is gondoltam, de lövésem nincs melyik tok megy rá...
Amit linkeltem Kids Tablet, nagyon nem jó választás? Mert ott meglenne minden egyben. Mondjuk 1GB RAM és Mediatek, de alap dolgokhoz az is ok, nem? Pl Plex megy rajta gond nélkül, ahogy a legtöbb egyszerű játék is. Vagy tévedek? -
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Game-over #77702 üzenetére
Ez az "engedi a memóriakártyát belső tárhellyé formázni" jól hangzik, még nem hallottam róla. Az ilyen módon létrehozott tárhely teljes értékű? Milyen paraméterekkel rendelkező kártya kell ehhez? Mert elképesztően széles sávban vannak ilyenek. Gyors kereséssel: egy 32Gb-os microSD 5 000 és 60 000 között van (vs. 30 000 a két tablet között). Ha ez alatt megoldható a gyakorlatilag egyenértékű tárhelybővítés, még akkor is 33%-kal több a memória a 4/64-ben.
És az, hogy a "többsége engedi", alapvetően egy érdekes adat, míg a hasznos az lenne, ha tudnánk, hogy ez a modell is engedi-e ;-) A Lenovo support szerint ezt minden "smartphone" eszközük tudja (Android 6.0 felett).
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Game-over #77695 üzenetére
A Huawei Mediapad M3 8 Lite kezelőfelületéről szörnyű dolgokat olvasok, úgy tűnik, hogy nagyon messze van a tiszta Androidtól. A 2016-os Huawei Mediapad M3 8 felmerült a nagyobb erő és 4/32 miatt, és bár valóban nem fekete, az ezüst az nem is fehér ;-), a "csak nougat" meg nem gond, hiszen azt adtam meg minimumnak.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Game-over #77450 üzenetére
A kliensen töröl mindent, csakhogy ezt az üzenetet a Google szervere küldi. Gyári visszaállítás előtt a készüléket le kell választani a fiókról, különben csak az eredeti fiókba, az eredeti jelszóval lehet bejelentkezni. Biztonsági eljárás. Csakhogy az előző tulaj ezt elmulasztotta. Megkerülhető, de ez itt, a fórumon tiltott téma.
-
-
válasz
Game-over #76863 üzenetére
A Tab A-nál sztem egyedül a RAM mennyisége a necces. Ha a jövőben tovább hízik a net és az appok RAM-igénye (nálam a legnagyobb ram-zabáló a chrome...), akkor a 2GB-ból tényleg gond lehet. (ugyanez a kétségem az ipadekkel szemben is) A lassabb SoC max annyit jelent, hogy nem tolja az ember a legújabb játékokat - amit nem feltételezek olyasvalakiről, aki többéves közepes szintű tabletek közt keresgél.
A Tab A 10.1 (2016, T585)-t nálam eddig ezekben nem verte semmi értelmes alternatíva:
1. Kültéri akksiidő: 7 órát mértek a notebookcheck-es srácok a max, 500nites fényerőn(!)
2. Nincs semmilyen bagatel problémája (lásd: gyengusz wifi a mediapad m5-nél)
3. Kiváló közösségi szoftvertámogatás, ha majd a samu befejezte a supportot (egyelőre Oreo jönni fog rá)
4. Ár: 150EUR-ért kapnék másfél év garival alig használt LTE-képes példányt. Még ha gariidő lejárta után 0centért kukába is dobom, 1év alatt többet amortizálódik egy csúcstablet ...Ebben az árkategóriában (200EUR alatt) LTE-s tablet újonnan még kínából sincs tudtommal - arról nem is beszélve, hogy spyware-ekkel kitömött, széthullós, gagyi terméket nem veszünk.
-
cidalain
veterán
válasz
Game-over #76569 üzenetére
totál átlagos használatra egy akku is simán elmegy 2-3-4 évet (vagy többet)
értem ezalatt, hogy a mai akkumulátorok legnagyobb ellensége a lemerülés/feltöltés ciklus. ha valaki a tabletjét naponta 2-szer tölti, mert 13 óra kijelzőideje van egy nap, annak hamar ki fog "pukkadni". de ha csak esténként olvasgatsz 2-3 órát, akkor nagyjából 3-4 naponta fogod tölteni, így értelemszerűen tovább fogja bírni.
tehát erősen függ a felhasználás módjától. a két szélsőséges példa között a gyakrabban használt tabletnél adott idő alatt 8x annyi lemerülés/töltés ciklus lesz. tegyük fel abban az esetben bír az akku 1 évet. a másik esetnél úgy fogsz tabletet "selejtezni" 4 év múlva, hogy gyakorlatilag alig tapasztalsz romlást (most 10-15% teljesítményvesztés egy ilyen akkunál nem érzékelhető 4 éves távlatban - lehet hogy már csak 6 óra kijelzőidőt tud a kezdeti 7 helyett. passz, nem teszteltem, de ez manapság egy elég utolsó szempont szerintem egy tabletnél - előbb avul el a szoftver, a hardver, mint az akku átlagos használat esetén)a ram és a háttértár között óriási különbségek vannak. a ram teljesítménye nem nagyon csökkenhet az évek alatt, ez már egy kipróbált technológia, olyan chipeket használnak, mint a PC iparban. ott meg sem fordul a fejekben hogy azért lassú a windows mert elhasználódott a memória, ki kéne cserélni. (az, hogy kevés, az más kérdés, cserekor általában több kerül bele, nem ugyanannyi mint volt csak új)
a háttértár emmc chipjeivel persze már más a helyzet. ezeknél az írási folyamat lassabb, időigényesebb, az olvasás gyors. érvényes rájuk, hogy az élettartamuk írási ciklus függő (hasonlóan mint az SSD-k esetében). az írási sebesség persze lassulhat. az olvasási sebesség véleményem szerint max az adatok szegmentáltsága miatt csökkenhet, de véleményem szerint egy átlagos használat esetén ez nem érzékelhető.
egy weboldal betöltéséhez gyakorlatilag nincs köze a háttértárnak, így nem nagyon fogható rá az elhasználódás, mint fő ok (ok, azért cache, meg ilyesmi keletkezik, de az nem okozhat látványos lassulást)
Ez a dolgok fizikája, persze a tapasztalat olykor mást mutat, de mérések híján ezek csak feltételezések, hogy pontosan melyik hardveregység okozza a lassulást (ha hardver okozza egyáltalán) -
-
Rick3D
senior tag
válasz
Game-over #75945 üzenetére
Szerencsére nem sürgős, köszi a segítséget
Melyiket ajánlanád inkább ?
Én azért elég erős kontrasztot látok a két gép között. Míg a Lenovo drágább de +1 gb ram és jobb felbontás(valamivel..) , kicsit jobb proci , 8" -os. A Huawei kisebb felbontás, kevesebb -1gb ram és 7"-os. Megérné a Lenovo azt a 9e~ forintos többlet kiadást ?
-
apropoteam
újonc
válasz
Game-over #75784 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nem vagyok egy nagy technikai zsonglőr, de amit javasolt tabletet pl. Huawei
ott a Bluetooth 4.0 a leírás szerint.
A Lego pedig 4.1-et kér, mint valami alacsony energiaigényű változat.
Olyan nagy a különbség a 4.0 és a 4.1 között ? Vagy szoftverrel lehet frissíteni ? -
cidalain
veterán
válasz
Game-over #74406 üzenetére
Valo igaz. De ha valaki nem fizet 30 perc mulva, annak a kuponja nem szall vissza a rendszerbe uj lehetosegkent.
De emiatt tenyleg talalobb azt mondani, hogy az elso 30 aki vasarlaskor eljut a paypal becsekkolasig.
De 30 percem van fizetni, akkor miert kell azonnal a paypalra becsekkolni tulajdonkeppen? Hulyen van megcsinalva, na, az a lenyeg. 100 darab alattinakcioknal gyakorlatilag nem lehet elcsipni semmit. -
cidalain
veterán
válasz
Game-over #73707 üzenetére
Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite (ZA0R0089BG), amin25 korul van, 7", de csak 1 GB ram.
Kulfoldrol 8"-os Chuwi, Teclast, Cube modelleket kellene nezni, vannak 100 dodo kornyeken: afara figyelni kell: vagy EU raktarban keresgelj, vagy EU express szallitasert fizess kulon. Egyeb esetben Afa fizetes varhato, ami 100 dollarnal majdnem egy 10-es! -
Skillet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged