- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs78
csendes tag
válasz
Thusor #75245 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Igen, 4 magos a proci, 1 GB RAM, Android 7.1 a főbb adatai.
Chrome, Messenger, és Youtube szokott egyszerre aktív lenni, semmi más.
Ahol vettem, nem volt 2GB rammal szeelt tablet, csak fél, illetve 1GB-os, így inkább ezt választottam. Nem gondoltam, hogy kevés lesz még ez is... -
-
Game-over
aktív tag
válasz
Thusor #72861 üzenetére
Na megnéztem:
Nekem se akart sikerülni a csatlakozás, de a negyedik-ötödik próbálkozásra elfogadta, nem tudom mi lehet a baja.
Próbáld meg hogy nem entert nyomsz a végén, hanem backspace-t, majd utána entert, esetleg így.A tiédnél nem tudom hogy van, de nekem van külön gomb ami villog mikor párosítani lehet a billentyűzetet, az villogott egyfolytában és nem vesztette el a jelet a táblágép (nyugodtan volt időm beírni a kódot).
-
cidalain
veterán
válasz
Thusor #72784 üzenetére
Huaweire is van 6-os frissites, ha jol tudom.
Huawei csucskategorias gep, de mar 2 eves konstrukcio. A hardver megallja a helyet ma is eros gep.
Samu kozepkategorias gep, 1 eves modell. Korrekt ez is.
Nem tudnam eldonteni melyiket vegyem. Android 7 valoszinuleg egyikre sem lesz.
Ha van lehetoseged akkor valahol tapizd meg mindegyiket, hatha jobban tetszik az egyik fogasa, kijelzoje, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest