- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Hali,
van valami oka, a Mediapad M5-8 nem került bele az ajánlottak listájába? -
konyi79
addikt
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nagyon régóta szeretnék egy jó win táblagépet, a 2017-es surface pro pl nagyon bejövős nekem. Be is vállalnám, kicsit átgondolva a mostani szokásaimat sokszor kiváltaná a laptopot, sokmindent meg is könnyítene nekem a profi cerkájával. DE
De a pi@...*ba már nem képesek LTE modemet belerakni. Vagyis már raktak, csak azt meg itthon nem lehet megvenni. Számomra egy eszköz addig mobil, amíg önállóan képes magának netet varázsolni.
Persze, tudom létezik mindenféle hordozható bizbasz, ami szórja ami kell, de az akkor sem ugyanaz. -
konyi79
addikt
válasz
cidalain #76110 üzenetére
Nem, nincsenek almás dolgaim, és nem is lesz.
Ellenben amit írsz, ott hibás, az ipadok nem épp gyengébbek az aktuális telóknál.
Adja magát eleve nagyobb helyre lehet beletömni lapkát, nagyobb akku mellé. Igény igenis van rá, én pl nem csak este lazulok vele, napközben is adatbevitelre sokszor jobb, mint vinni alaptopot. De az már nem fér bele, egy táblázat alatt bekakkintson. -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
válasz
t72killer #76100 üzenetére
Nem, nem vízálló, már volt róla itt szó.
Kicsit kipukkant ez a tablet piac a kezdeti lendület óta. Nagyon szeretem a kis Sony-t, 3/16 LTE-hez képest nem látok túl nagy ugrásokat, meg abból is volt 3/32, csak sajna LTE nélkül. Csak a Sony azóta se jött elő új masinával. Ami gáz, felsőkategóriás QC chippel egyáltalán nincs táblagép, pláne kisebb.
Az új Huaweiken kívül tényleg nemigen van komolyabb. -
konyi79
addikt
válasz
cidalain #76096 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, A Kirin 970-nel a Mate10pro fél éve piacon van. Csak 1 dolog tudta a Huawei-t megakadályozni beletegye a februári tabletekbe, ha nem akarta.
De nyugi, nem az antutu pontokra ugrok, egyszerűen csak fázok, egy házon belül készült chipnre mennyire lehet hosszú távon alapozni, főképp ha egy felső kategóriás cuccot adnak ki rá 1 generáció csúszással. Mert pl egy exynos kifejezetten szarul korosodik egy qc-hoz képest, sajnos azt tapasztalom. -
konyi79
addikt
Sziasztok,
utódot kellene keressek a táblagépemnek, sajnos lassan a korlátai kezdenek érződni ma már a SD801 chipnek.
Egy Sony Z3tc van most, amit leváltanék (3/16GB, 1920*1200 8', LTE). Nagyon szeretem, 3 android főverziót is megélt, nagyon jó volt a szoftveres támogatottsága, valami hasonló lenne az elvárás. Se kisebb, se nagyobb, Táblagépben a 8' jött be nekem.
Mit érdemes nézegetni helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest