-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nem is volt célom abba az irányba terelni, én csak arra válaszoltam, hogy wines táblagépen a 10 jobb mint a 8 (ezért is tettem offba).
Egyébként nekem van mindkettőből, mindegyiknek megvan az előnye-hátránya, nálam a droidos gép tartalomfogyasztás + pdf olvasás, a windows-os gép meg inkább munkára (laptop helyett tökéletes nekem).
-
konyi79
addikt
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nagyon régóta szeretnék egy jó win táblagépet, a 2017-es surface pro pl nagyon bejövős nekem. Be is vállalnám, kicsit átgondolva a mostani szokásaimat sokszor kiváltaná a laptopot, sokmindent meg is könnyítene nekem a profi cerkájával. DE
De a pi@...*ba már nem képesek LTE modemet belerakni. Vagyis már raktak, csak azt meg itthon nem lehet megvenni. Számomra egy eszköz addig mobil, amíg önállóan képes magának netet varázsolni.
Persze, tudom létezik mindenféle hordozható bizbasz, ami szórja ami kell, de az akkor sem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest