Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt kérdés mostanában, de nem tudok visszaolvasni most, mert várja a cég a választ.
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 10"-es méretben, LTE képes, magyarországi beszerzéssel 80 vagy max 100.000-ig? A Huawei M3 Lite-ra gondoltam, Edigital-on van 90-ért. Van ennél esetleg ár/érték arányban jobb vétel?
-
Al Capone
tag
válasz cidalain #74589 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Pont ilyen érvelésre volt szükségem, hogy így elmagyarázza valaki, aki átlátja! Nem vagyok otthon a tabletek világában, csak a számokat láttam a Teclastnál, hogy nagyok.. De így összefüggésében teljesen más megvilágítást kap a dolog és megéri azt a felárat.
Cidalain, Tomy0628
-
-
Al Capone
tag
Hello!
Erről mit gondoltok? Tudnátok véleményezni?
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Most a kínai akcióban (11.11) melyik tab lenne szerintetek jobb választás?
Teclast T10
Onda V10 Pro (64Gb-os)Egyszerűen nem tudok dönteni. Vagy van jobb is ennyi pénzért? Egyik android 6, másik 7. Egyik 4 magos, másik 6.
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, Galaxy Tab S3 LTE 130-ért egy hónapos használt jó árú lenne? Minden tartozék, S Pen, dobozos. Igazából nem most akartam venni, de ennyi pénzért szerintem kihagyhatatlan. Hosszú távú befektetést akarok, erős hardvert.
-
Al Capone
tag
válasz kispusi017 #69429 üzenetére
Sajnos nem, pedig engem is nagyon érdekel. Mondjuk engem nem sürget az idő, kivárok míg megjelenik. Az Asus Magyarország sem tudja sajnos a dátumot.
-
Al Capone
tag
válasz cidalain #69287 üzenetére
Ertem, köszi! A proci tekinteteben latok meg elterest, arrol mi a velemnyed?
8" Qualcomm® MSM8956 Hexa Core, 1.8 GHz
9.7" MTK MT8176 Kétmagos 2.1 GHz +négymagos 1.7 GHz , 64bitA masodiknal eleve nem ertem, hogy miert van ket proci megnevezve benne?!
Illetve tovabbra is erdekel ebben az arkategoriaban a legjobb tablet. A legjobb lenne talan egy Transformer Pad, de azokon meg csak Android 4.4 van. Ezert is erdekelne egy dokkolos megoldas.
-
Al Capone
tag
Üdv!
Van két kiszemelt Asus tablet. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Vagy csak méretbeli különbség van igazából? Ahogy néztem mostanság fognak megjelenni. A 9.7-es 350$ körül, de a másikat még nem láttam sehol.
Ami még érdekelne, hogy lehetséges, hogy lesz hozzájuk billentyűzet? Vagy egyébként ha ilyen árkategóriát nézünk, van egyéb ötletetek?
-
Al Capone
tag
Értem srácok, köszi az okítást!
Viszont akkor miket kéne nézni? Alapvetően tetszik az Asus rendszere, szívesen kipróbálnám, de akkor melyiket? Továbbra is elvárás lenne a fent leírtak, de most hogy mondjátok, hát baromi jó lenne, ha Android 6 lenne már most is rajta! Vagy legalábbis megkapná ezt, vagy majd a 7-et is.
Vagy most pl az Emag akciózza a Huawei M2-t. Ebben ami van proci, nem is értem hogy mit jelent? Ilyen vonalon érdemes nézelődni? -
Al Capone
tag
válasz Joe.36 #69199 üzenetére
Miért ne inteles legyen? Mi ezeknek a lényege?
Ha már itt tartunk, milyen procis tabokat érdemes nézni? 8-10"-es méretben, az mindegy, hajlandó vagyok méret kompromisszumot kötni ha jobb áron kapok jobb teljesítményt, mint egy nagyobb kijelzőért gyengébb gépet. Min 2giga ram, legyen gyors, ne gondolkozzon nekem a programok megnyitásán, meg azért elbírjon pár megnyitott chrome oldalt. FullHD közeli felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest