Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DrTechnoid #76686 üzenetére
és melyik "papírra" gondolod a 100 db-ot?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Lacielvtárs #76675 üzenetére
Lejárt a szerk idő...
Most a LTE képes olcsóbb az Edigital-ban mint a sima
[link][ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz ViZion #76674 üzenetére
Szia Mester
Olivia Wilde ( már ha erre gondolsz) , látod 'ruhába' meg sem irmered a csajt,no meg igen, nevet váltottam, mert ELAC hangcucc mániás lettemDe hogy ON is legyen, a huawei m3 lite, hasonló kaliber mint az m2.
Igaz én a lányomnak m5 8,4 tabot vettem, igaz, 100 körüli áron van.
Cserébe korrekt, hasit[ Szerkesztve ]
-
-
Szia, Huawei MediaPad m5 8,4 wifis, kicsit több mint 100 ezer.
Nem reg vettem a lányomnak, minden hasit rajta 4 gb ram, 32 gb rom...
Csombos cpu.
Droid 8. Kozel fel napot(kb 6 órától, délig) bir az akksi full fényerőn. Töltés, 1:30 óra nehany százalékról fullra.
Én ajánlom
[link][ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz cidalain #76570 üzenetére
no hát ebben is van igazság...
csak az az érdekes hogy a pc esetén egy win újra telepítés "visszaadja" a korábbi sebességet, viszont a tablet esetén ez nem így van sajnos, legalább is én nem így tapasztalom[ Szerkesztve ]
-
Nezd én ezt nem mondom biztosra, de én igy tapasztaltam.
Valahol valaki mindta ezt nekem hogy van ez így.
A pendrive is belassul egy idő után.
Persze gondolom azért más technológia, de én úgy gondolom bogy ebben van ráció, és más 'értelmes' magyarázatot eddig nem halottam az ilyen belassulasra.
A mate 10 pro mesterséges intelligencia elvileg kikuszoboli ezt az egy két alatti lassulást.
Hát majd nagyon kíváncsi leszek rá...[ Szerkesztve ]
-
Akkor én is marha vagyok , mert én is pont a lassulás miatt vettem most m5 8,4es tabit.
Szerintem két év alatt azért a ram, és memória írás olvasás miatt belassulhat, és ezen az ujra telepítés sem sokat segít...
Mobiloknal is ezt a lassulást tapasztalom.
Pl azért cseréltem a honor 8 premium telefonom több mint egy év használat után, egy mate 10 prora is, mert már akadozott es lassúnak éreztem. Többször volt rajta rendszer visszaállítás.
Az m2es huawei is mar eléggé lassult, már zavaróan lassú lett így másfél év távlatában[ Szerkesztve ]
-
válasz Game-over #76503 üzenetére
Az az érdekes bogy az m2 is folyamatosan frissíti a YouTube appot, csak a droid verzióban különböznek...
Igen, a beallitasokban nincs erre vonatkozó opció, azért neked köszönöm a megerősítést[ Szerkesztve ]
-
Urak, egy gyors kérdés youtube appal kapcsolatban.
Lehet nem itt a pontos helye, ezért OFFba is rakom.
Adott a huawei m5 8,4 tablet droid 8al.
Az m2 droid 5.1el,a YouTube app ha álló modon használva van, majd teljes képernyő nézete váltunk, akkor ugye megy a teljes képernyős video, fektetett állapotban.
Ha az m2n ranyomunk a teljes képernyő levétele akkor a kiskepernyoben megy a videó tovább es fektetett állásban marad a további videó böngészés.
Viszont az m5on ez a mód ha kilepunk a teljes kép megtekintésebol, akkor visszaforditja a képet es álló modba rakja a böngészés, és így vagy 'ferdén' böngészunk, vagy vissza kell fordítani álló állapotba a tabit...
Elég zavaró jelenség és remélem értitek amiről gagyaraszok
Van valami ötlet, vagy beállítás amit én nem találok, vagy ez ilyen, igy kell megszokni?[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz makoss #76484 üzenetére
Nem, köszi, a lányomnak vettem és imádja, mondjuk nekem is bejön a sebessege, gördülékenysege
Az autó nálam nem letszukseglet, kényelmes a Szegedi tömegkozlekedeskovacs65: én ilyet vettem hozzá a lányomnak, de mondjuk lehet ezzel is vastag lenne neked, mert teny hogy vastag, de kell is hogy védje, főleg egy 9 éves gyerkőcnel
-
Uraim, kovacs65 úr.
Megjött a tablet, varakozason felüli élmény
Ez a huawei m5 8,4 tablet, valami isten király
Pörög, teljesítmény rendben, gyönyörű hangja es képe van...
Csak az az ívelt kijelző, nehez rá fóliát rakatni, de végül sikerült.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz kovacs65 #76446 üzenetére
Összefoglalva...
'A felhasználó élmény kb olyasmi lehet?'
Szóval olyan pörgős ez az m5os tablet, mint a honor 8as telefonom hasonló hardver paraméterekkel?
Tehát, nem akadozik, kellemes rajta netezni, youtube videókat nézegetni, esetleg egy két játék, ami nem 'full 3D-s' ...
Lányomnak lenne és azért az m2 is kezd 'kioregedni' ami a felhasználó élményt illeti.[ Szerkesztve ]
-
Üdvözlet a nagy érdemu forumtarsaknak.
Érdeklődés szinten, volt már tapasztalatotok ezen huawei m5 8,4' tablettel? Vagy még nagyon 'új'?
Igazából egy régi olcsó lenovot fog váltani, egy huawei m2 mellé.
Nem kell nekem a 10 colos kijelző, ezért gondoltam erre mert ennek utos a hardvere.
A honor 8as telefonomban a 950es lapka elég jól muzsikált, ebben a 960as van...
A felhasználó élmény kb olyasmi lehet?
Ok, tudom a felbontas között van különbség, de érdekelne a véleményetek amit előre is köszönök[ Szerkesztve ]
-
-
válasz BomiBoogie #74084 üzenetére
Jól teszed, csak meglepodtem hogy rég láttam a szerkesztő urat
-
-
válasz BomiBoogie #74077 üzenetére
Jé, csigumester jó estét
De rég lattam betuvezeseid"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz cidalain #73971 üzenetére
igen, közben én is rájöttem hogy megviccelt a edigital
amúgy elégedett vagyok vele, vagyis nem én, hanem a lányom használja.
igazából csak a 16 GB ram, az ami kezd eléggé kevés lenni.
no meg a droid 5.1-hez képest a 7-es szerintem stabilabb.
de nagyon köszönöm a véleményed"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Drága jó urak, jó napot.
Jelenleg van egy M2 huawei mediapad-om
gondolkodom egy ilyen tableten.
M3 lite
van e értelme cserélnem? ok hogy több a RAm és a háttértár, ezért is gondoltam cserélni, no meg ez droid 7, az m2 meg 5.1
a kijelző is nagyobb, bár nekünk elegendő lenne a 8-as is.
érdekelne a véleményetek, mert igazából a RAM és a tárhely miatt cserélnémgondolom teljesítményben nem nagyon "gyorsabb"
előre is köszö9nöm a véleményetek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz sharkypeti #73329 üzenetére
Igen, a falhoz illetve földhöz vágás előtt ez is szokott 'segíteni'
-
-
-
-
Szerintem is elég a fólia.
Az üveg fólia a mobilon érdemes, mert ott lehet a zsebbe kulcs, apró pénz, bármi ami karcolhatja.
Elegendő a fólia.
Nalam a gyerek által hasznalt tableten csak fólia van, és jól bírja, pedig o gyilkolja igazán"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz onkelz #72491 üzenetére
kipróbáltam, a TC nálam is "le akarja tölteni", de a vlc szó nélküli kezeli a nagy filéket, nálam
a linken egy képernyő videó, hogy nálam hogy működik, igaz nem pendrivéről
[link][ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Szerintem ez egy jó döntés volt, az extrém digitalban minden téren megbízom, szemben az emaggal...
Én ha tehetem, csak edigital vagy média markt ahol muszaki terméket vásárolok...
Kivéve házimozi[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
én p8 litet, cseréltem tavaly karácsonykor honoir 8, pontosan azért mert tetszett a samsung s7 sebessége
nem vitatom hogy az új lenyomat olvasó "érdekes" helyen van.
én annyira használom azt a gombot, hogy ha hosszan nyomva tartom, elindul a kamera alkalmazás."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Ez bizony igy igaz.
Nekem Ismerőseim körében nem is egy Samsung telefon van, sőt a samu s7 edge van a fonokasszonynak, aki 250 ezer korul vette, es az én honor 8asom ugyanazt a teljesítményt hozza mint az s7 közel fele annyiért.
Ok, a samu többet tudhat, de azokat nem is használnám ha esetleg tudná a honor 8Nekem a samuk kicsit tularazottnak tűnnek...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Ezzel maximalisan egyet értek.
Viszont mostanság a 150-200 ezres kategóriában az Usok érhetőek el...
A magas arfekvesben vannak 'jobbak'.
En ezekért az Us csodakert soha nem adnék annyit amennyit kérnek[ Szerkesztve ]
-
Pedig hidd el kérlek az az i5 amit irsz, egy harmadik generációs intel cpu, azokban meg van kakaó, nekem is olyan laptopom van.
Ha egyszer tudod, van lehetőséged összehasonlítani az i5 7xxxUval, meglepodnel mekkora a különbség köztük.
Persze nem irodai alkalmazasokra gondolokMeg nehany éve a laptop hardverekkel nem volt ilyen gond...
Ez az utóbbi evek tapasztalata a részemről.[ Szerkesztve ]
-
Hát megmondom neked őszintén hogy a mai világban en szívesebben adok pénzt egy komolyabb telefonra, tabletre mint egy laptopra.
Sajnos a mostani laptopok nagy része olyan cpu es gpuval van szerelve, melyeket egy egy komolyabb mobil mosolyogva beeri teljesítményben.
Az U végződésű procik es igpk, csak a nevükben i5 vagy i7...
A közelében sincs a teljesítményuk az asztaliknak.
Lehet összeeskuves elmélet, de szerintem a mobil piacra fejlesztenek es azokat a technológiakat ötvözik a laptop hardverekkel...Es ezt aruljak az általad említett összegben.
Persze vannak csucs laptopok, melyek tudnak is, de azok 400 ezernél indulnak es hűtés gondjaik vannak[ Szerkesztve ]
-
válasz nyogo83 #71923 üzenetére
nagyon szépen köszönöm
mintha a Tükrök C. filmből lenne a tabletkomolyra fordítva a szót, mivel pénteken vetted, így ha hétfőn vissza viszed az edigitálba, cserélniük kell, mert három napon belül vagy, mert a hétvége nem számít bele
viszont én magam javaslom, kerül ezen márkát, valamint "csatlósait""Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz cidalain #71919 üzenetére
Ejha, hát nem akarok senkit megserteni, de az a két márka hagy némi kívánni valót maga után.
Anno mikor a 7es lenovot vettem, előtte navot hoztam el, majd félórás használat után vittem vissza, ugyancsak Edigitalba.
A 8 gb belső tárhely gyárilag 4gb volt (az eladó is meglepődött rajta) , egy két alkalmazás es tele is volt[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Ezt egy percig sem vitatom.
Viszont ha egy gyermek környezetében, pl nálunk, azt latja hogy apa anya netezik, filmezek, zenét hallgatok, igy neki is kialakul az ez irányú érdeklődése.
Nem tartom korrektnek a gyerekkel ezt az 'élményét' nem megosztani...
Persze, ki mit tart építonek a gyermekre nézve, az már más tészta.
Es akkor ne is említsük azon behatasokat, melyek közösségekben érik e kütyüket illetően.Es nem az egy éves gyerkockre gondolok
No de tényleg lapozzunk, igazatok van, túl sok már az off...
[ Szerkesztve ]
-
én is befejeztem a témát, de annyit leírnék az elrontásról és a nevelésről valamint ezen eszközökről...
ezek csak eszközök, és a neveltetés, hozzáállás, példamutatás a fontos egy gyereknek, amit otthon lát, átél, tapasztal és nem az hogy mekkora és milyen eszköz van a keze ügyében.
olyan ez az én véleményem szerint, mint egy kés, amivel lehet bántalmazni is, valami ételt is feldolgozni hogy könnyebb legyen az ember "élete", ételének elkészítése (uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam)az ember, ez esetben hívjuk, apának, anyának, az a feladata hogy a helyén kezelje a gyermeke életében ezen kütyüket, és ez nem csak egy tabletre vonatkozik, hanem mindenre amivel kapcsolatban lép élete folyamán
Szerintem[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71830 üzenetére
mondjuk nálunk is egy évesen még ilyen volt neki
ettől persze senki igényét és/vagy gondolkodását nem kívánom leszólni, sem véleményt alkotni, függetlenül attól hogy nyilvános e a fórum vagy nem...
persze tény hogy a digitális világ olyan szinten belopja magát az emberek életébe, hogy szükség szerű vele ismerkedni, mert hát anyám - isten nyugosztalja - egy sms-t nem tudott megírni, mert neki még a távirányító használata is feladta anno a leckét."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz SunMount3r #71825 üzenetére
az 1 GB ram, ami okozhat gondot, hogy elfogy...
állítólag az 5ös droid eléggé eszi a ramot, legalább is anno amikor én panaszkodtam arra hogy egy két hét után belassul és eldobálja a wifi kapcsolatot, akadozik, és nem győzöm újra indítani, valamint két három hetente hard resetet csinálni, akkor ezt a választ kaptam.
tény hogy a Huawei M2 ilyet nem csinál, pedig egy hónapja nyüstöli a lányom.wowpegazus: mondjuk egy éves gyerkőc lehet többször ejti le, mint használja
anno annyi idősen én a gyerkőcnek a leselejtezett mobiljaink adtam oda amin úgy ahogy eljátszott, zenét hallgatót, esetleg videókat nézett.
igazából nem a gyerkőcöt fogja a gyenge hardver és kevés ram bosszantani hanem az apját, amikor 5 percenként hozza oda hogy valami nem okéde komolyra fordítva a szót, egy éves gyerkőcnek szerintem elég a 7 colos lenovo.
elmegy annyi pénzért, és ha baja lesz, törik vagy bármi, akkor nem fogod sajnálni, mert még is csak egy "olcsóbb" kütyü megy tönkre... szerintem[ Szerkesztve ]
-
válasz wowpegazus #71812 üzenetére
Szia.
'lehetőleg gyors és akadásmentes legyen'
Ez az érv kilovi sajnos a 30 ezres kategóriát.
Nalam is gyerkőc használja es gyerkocnek nem ajánlok Huawei MediaPad M2 8.0 alattit....
Mondom ezt ugy hogy mar volt a lenovo 7es, amit írtál es a nagyobb 8 colos tesója.Mondjuk a lenovo 7est merem javasolni, de szigorúan a droid 4.4el,ne hogy rafrissitsd a droid 5ot.
Ez nem szakmai véleményem, hanem felhasználói tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
A nézni es élvezni, ket külön dolog
De plusz 1,en is igy vagyok, csak ehhez még hozzá tennem a fulhallgatot is
En már egy youtube videot is atdobom a mobilrol a tévére, ha onnan 'kell' valamint megnezni...[ Szerkesztve ]
-
-
válasz t_totyo #71621 üzenetére
Szia, igaz mem fér bele a keretbe, de en most aki tabot keres 8as méretben, a Huawei MediaPad M2 8.0 - os ajanlom.
Edigitalban 65 ezer.
Korrekt, megbízható es gond nélkül mwgy rajta mindenNalam is a gyerkőc hajtja es imádja...
-
Mondjuk az is igaz hogy amig nekem sem volt összehasonlítási alapom, addig fel sem tűnt a 'hianyossagai es/vagy gyengeségi'...
Használja/használjátok egészséggelUi. : pontosan úgy mint a cav frontokkal es a vegyes, olcsó hazimozival
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz SunMount3r #71593 üzenetére
Bocsi, akkor rosszul értelmeztem a kérdést...
-
válasz SunMount3r #71590 üzenetére
Nekem volt olyan tabom...
A 16GB ott tuti tudja, ezt garantálni tudom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz MasterDeeJay #71558 üzenetére
Akkor a vissza állítás lehet nem fog segíteni
Akkor lehet ahogy felettem írja a kolléga, ott hardver gond lesz...
-
válasz MasterDeeJay #71556 üzenetére
értem, szóval droid 6.
amikor le lett frissítve, volt e rajta rendszer vissza állítva?
ha nem volt, akkor érdemes lenne most egy hard resetet csinálni, mindegyiken
és utána újra "belakni".
amit írtál az nálam tipikus droid 5 alatt jött előui: olyat már tapasztaltam hogy a gyári frissítés (droid 6) után egy kicsit lomha lett az én mobil eszközeim,
de a hard reset és/vagy rendszer visszaállítás megoldotta ezen gondom, anno[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #71553 üzenetére
szia, android 5.1 van rajta?
-
-
-
válasz Mopar426 #71538 üzenetére
+1 az m2 prémiumnak
Abban az esetben ha nem fontos a 4k felbontas.
Tesztek alapján majdnem egy szinten van a kettő teljesítmény alapján, mert amennyivel jobb az m3ban a cpu annyival többet kell a nagy felbontas miatt a cpunak számolnia.
Plusz erv az m3 mellett a több ram...
En magam mindkettőt ajánlom, teljesen korrektek.[ Szerkesztve ]
-
válasz HyoRemix #71526 üzenetére
Melohelyen amd 250 x2 duplamagos 4gb ddr3 ram NVIDIA geforce 660gt sima hdd.
Ez elég gyenge gep, itthoni meg az adatlapomnal lévő laptop... Ssdvel.
Es nálam 'akadozik'[ Szerkesztve ]
-
-
jaaa, szóval nem hardver gondod van, akkor vissza szívom amit írtam és bocsánat!
nekem úgy jött le a kraft hiány szavaid, hogy nem vagy elégedett a teljesítménnyel...[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71518 üzenetére
itt írtátok nekem, ha nem is konkrétan ebben a topikban mert nem emlékszem konkrétan...
lassú volt, naponta többször kellett újra indítanom, eldobálta a wifit, használat közben, és anno azt a választ kaptam, hogy nagy a lapozó file mérete, melyet root-al lehet csökkenteni.
annyira nem vagyok képben ebben, de még linket is kaptam, hogy állítsam vissza a 4.4-es droidot.
persze nem sikerült, így mérgemben el is ajándékoztam a tabot
a kezdeti beüzemelés után egy két hétre rá jöttek a "hibák", tünetek.
majd hard reset ami közel egy hétre meg oldotta a gondot, de volt hogy csak néhány napig volt probléma mentes. és kezdődött minden előröl.
lehet rosszul fogalmaztam neked, és nem a ram fogyott el hanem a lapozó file mérete nőtt meg...
egyszerűen a felhasználó élmény csökkent, és jelentősen.
egy belakott rendszer 1 GB rammal és Droid 5-el, jelentősen romlott az én véleményem szerint.
és napi szinten volt tisztítva clean masterrel is...
igazából én azok alapján hoztam meg a döntésem amiket itt olvastam, meg a nemzetközi fórumokon.
és hidd el kérlek, nem vitatkozni akarok, és ha én látom rosszul a dolgot, akkor be is látom és bocsánatot kérek.Timer: +1, nah puff neki
pont ezen "vitatkozunk" aliasz eszmét cserélnünk
pontosan erről beszélek én is hogy gyenge sajnos.
ha be van kapcsolva a FB alkalmazáson belül az automata videó indítás, akkor még jobban "belassul"
és én facebookra nem is használtam az ilyen tabomat...[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71516 üzenetére
egyetértünk természetesen, bár én droid 5 alá nem vennék két ramnál kevesebb eszközt
jó ez gonoszkodás volt a részemről, de hidd el kérlek, tény hogy az 1 gb ram viszonylag kevés a droid alá.
azért hangsúlyozom hogy a droid 5ről beszélek, mert 4.4-es dorid alatt nagyon is rendben volt az a ram mennyiség...és annyira még bele kötnék a szavaidba - ha tehetem - hogy nem használhatatlan szarnak titulálom őket, hanem megbízhatatlannak.
mert hozzá teszem nálam soha nem fagyott le maga az eszköz, a maga sebességén tette is a dolgát, hanem megtelt a ram, és nem győztem újra indítgatni, hard resetleni és ebből lett elegem...
anno így jártam a winphone világgal is, ezért is hagytam magam mögött[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71512 üzenetére
igazat adok neked természetesen hogy ne a csúcs gépeket ajánljuk, csak ha személyes tapasztalatomból ajánlanék bárkinek is bármit, akkor ezeket az olcsó eszközök nem ajánlom senkinek.
igazából lehet nem is az eszköz a ludas, hanem a droid 5, ami zabálja a rendszerek erőforrásait, szerintemés ha le is szólunk egy egy adott márkát vagy tabletet, az nem azért van hogy nagyzoljunk hogy kinek milyenre telik, hanem azért mert óva intek/intünk mindenkit azon kellemetlenségektől, melyeket én vagy mi átéltünk az "olcsó" eszközök kapcsán
ez az én személyes véleményem, nem sértésnek szánom a szavaim
[ Szerkesztve ]
-
válasz SunMount3r #71510 üzenetére
Nem tudja sajnos...
Sajnos az meg mindig nem alap szolgáltatás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Ez igy igaz.
En sem látom semmi értelmét ennek.
Tekintve hogy a pixel négyszer annyi es többet kell számolnia a hardvernek..
A tvn meg csak csak értem, bar létjogosultsága egyáltalán nincs, max ha a jövőt tekintjük ...
De hogy a Szellő Pista ragyait nézze az ember 4kban...Es ahogy mondod, mobil piacon meg végképp értelmetlen...
Ui. Az m3 Huawei meg csúcs tablet lehetne egy fullhd kijelzovel... De nem, kell a 4k
Szerk es a vicc az egészben az hogy monitorban, es laptopban alapból gyártanak hd ready kijelzőket...
[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71493 üzenetére
nekem annyi tapasztalatom van az m3-al hogy hiába az erős hardver, mivel 4k-s lett a kijelző, így nem olyan pörgős mintha fullhd lenne, még itt a ph teszt is kihozza hogy néha néha megdöccen, evvan
ettől még rendben van az m3, ram is ok, és droid 6 van rajta, ami elég jól van optimalizálva.
de szerintem most best buy az m2-es"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Köszönöm a beszámolót.
Viszont ha ember mellé tesz meg 15 ezret, akkor egy teljesen vállalható tabot vehet egy Huawei MediaPad M2 8.0 személyében.
En most hétvégén teszteltem az m2t, előtte két hasonló lenovom volt egy het es nyolc colos személyében.
A ket lenovot befogom pingpong ütonekSzámomra megbízhatatlan, akadozik és dobálja a wifit el...
Elegem lett.
Nem győztem hetente, két hetente vissza állítani."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz sharkypeti #71449 üzenetére
az edigital-ban is annyi, én épp tegnap vettem egyet...
[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #71447 üzenetére
értem, tehát elvileg volna rá...
de ha beta vagy bármi ilyen akkor egyelőre nem piszkálom, mert a fő felhasználó a lányom lesz, és nem akarom tőle elvenni azért hogy én próbálgassam, és vagy jó lesz vagy nem
de nézelődöm, informálódok és ha találok valami infót, be dobom ide"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz cidalain #71445 üzenetére
nekem nem ajánlott fel frissítést.
én is kérdeztem anno itt de nem jött válasz.
szóval én nem tudtam, pedig nagyon szeretném frissíteni droid 6-ra ha volna rá lehetőség[ Szerkesztve ]
-
no Urak, jó reggelt.
Csak megvettem a Huawei M2-es tabletet.
Első benyomás alapján azt mondom hogy rendben van.
Tényleg szépen szól, és a sebessége is rendben van.
szép a kijelző, pörög. majd kíváncsi leszek néhány hét múlva, egy belakott rendszer hogy fog hasítani[ Szerkesztve ]
-
válasz balazs1011 #71352 üzenetére
ismét szubjektív véleménye írok, de az új laptoppal is óvatosan, mert ezek az új laptopok teljesítményben elmaradnak, a rég megszokott laptop teljesítménytől.
mostani U végződésű cpu-kkal szerelt laptopok teljesítményét egy komolyabb mobil simán beéri, sajnos[ Szerkesztve ]
-
válasz balazs1011 #71348 üzenetére
ez az én szubjektív véleményem, de olyan 100-120 ezer között érdemes nézelődni, ha 10 colosban gondolkodsz
az LTE tudás alapból 10-15 ezres felár[ Szerkesztve ]
-
válasz balazs1011 #71346 üzenetére
szia, tapasztalatból mondom:
"50-70 ezer <<<--- itt hajlik el a dolog ...
8-10" képátló
WiFi és LTE képes legyen
Nagy akku legyen benne
GPS legyen benne"szerintem áldozz kicsit többet rá, meg fogja érni
ui.: nem sokára jön a hozzáértő kolléga és mondja majd a jókat, én is rendszerem figyelem miket ajánl[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest