- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült egy Xiaomi Mi Pad 4 3/32-es GlobalRom-os tabletet beszereznem kintről, és az alábbi kérdéseim lennének azokhoz, akik MIUI alapú tablettel rendelkeznek:
Gmail automatikus szinkronizálás beállítása:
Mivel még nem volt MIUI alapú eszközöm, így nem tudom hol kell még beállítani az autosync-et.
Magában a Gmail alkalmazásban beállítottam, az install apps-ban a Gmail alatt beállítottam, és a Permissions menü alatt is mindenhez megadtam az engedélyt, de sajnos így sem működik.
Dream League soccer19 elindítása:
A Google Play-ből sajnos nem engedte feltelepíteni a tabletre 109-es hiba miatt, így kénytelen voltam letölteni máshonnan.
Az alkalmazás fel is települt, de az elindulás után mikor a játék le szeretné tölteni a csomagot az alábbi hibaüzenet jelenik meg: download paused because no network is available
Valamiért nem észleli, hogy a wifi bekapcsolva van, így nem is tudok tovább menni.A segítségeket köszönöm!
Gábor
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Új tablet vásárláson gondolkodom.
Jelenleg egy asus z380c 8 colos intel procis tabom van, aminek eladása után lenne esedékes az új beszerzêse.
Kb 40-50 ezer ft-ot szánnék rá.
Max 8 colos, de sztem bőven elég lenne a 7 is.
Netezés, videó illetve filmnézésre használnám mint a mostanit is.Mit javasoltok az itthon forgalmazottak közül?
Illetve szerintetek az Asust mennyiért tudnám eladni (tokkal, plusz hátlapi akksival)?
Külső állapota tökéletes.Köszi a segítséget!
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest