-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült egy Xiaomi Mi Pad 4 3/32-es GlobalRom-os tabletet beszereznem kintről, és az alábbi kérdéseim lennének azokhoz, akik MIUI alapú tablettel rendelkeznek:
Gmail automatikus szinkronizálás beállítása:
Mivel még nem volt MIUI alapú eszközöm, így nem tudom hol kell még beállítani az autosync-et.
Magában a Gmail alkalmazásban beállítottam, az install apps-ban a Gmail alatt beállítottam, és a Permissions menü alatt is mindenhez megadtam az engedélyt, de sajnos így sem működik.
Dream League soccer19 elindítása:
A Google Play-ből sajnos nem engedte feltelepíteni a tabletre 109-es hiba miatt, így kénytelen voltam letölteni máshonnan.
Az alkalmazás fel is települt, de az elindulás után mikor a játék le szeretné tölteni a csomagot az alábbi hibaüzenet jelenik meg: download paused because no network is available
Valamiért nem észleli, hogy a wifi bekapcsolva van, így nem is tudok tovább menni.A segítségeket köszönöm!
Gábor
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Új tablet vásárláson gondolkodom.
Jelenleg egy asus z380c 8 colos intel procis tabom van, aminek eladása után lenne esedékes az új beszerzêse.
Kb 40-50 ezer ft-ot szánnék rá.
Max 8 colos, de sztem bőven elég lenne a 7 is.
Netezés, videó illetve filmnézésre használnám mint a mostanit is.Mit javasoltok az itthon forgalmazottak közül?
Illetve szerintetek az Asust mennyiért tudnám eladni (tokkal, plusz hátlapi akksival)?
Külső állapota tökéletes.Köszi a segítséget!
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest