- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Videós, mozgóképes topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ASUS ROG Ally
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightLord
tag
Főverzió váltásnál a a lineage-nél is full gyalut kell majd csinálni.
Láttam a fórumban hogy más is mókolt a vbmetával, de nem véletlenül nem szerepel az eredeti leirásban, nem lenne szabad, hogy erre szükség legyen, ha mindent jól csinálsz. GSI felrakásnál az egyetlen rész, amit módositasz, az a system particio (tegyük félre, hogy a productot törlöd, ha kell a hely), a tobbihez nem nyúlsz hozzá. Emiatt a "fastboot flashing unlock critical" is szükségtelen kéne legyen, mivel az a kritikus particiokat védi, a system pedig nem tartozik ezek közé.
Sikeres "fastboot flashing unlock" után az 'android verified boot' státusza 'narancssárga', vagyis 'unlocked' lesz - erről értesitést is kapsz a képernyőn, amikor bekapcsolod a tabletet ('Orange state - OS is not being verified or custom OS' jelenik meg a mienken). Ebben az állapotban a figyelmeztető üzenet megjelenitése mellett bootoláskor a rendszer már nem ellenőrzi, hogy az egyes védett particiok (pl system) integritása megfelel e a vbmeta particion eltároltaknak, ezért szükségtelen is unlocked állapotban az azzal való játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adobe Photoshop
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA 2025.09.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest