- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightLord
tag
Főverzió váltásnál a a lineage-nél is full gyalut kell majd csinálni.
Láttam a fórumban hogy más is mókolt a vbmetával, de nem véletlenül nem szerepel az eredeti leirásban, nem lenne szabad, hogy erre szükség legyen, ha mindent jól csinálsz. GSI felrakásnál az egyetlen rész, amit módositasz, az a system particio (tegyük félre, hogy a productot törlöd, ha kell a hely), a tobbihez nem nyúlsz hozzá. Emiatt a "fastboot flashing unlock critical" is szükségtelen kéne legyen, mivel az a kritikus particiokat védi, a system pedig nem tartozik ezek közé.
Sikeres "fastboot flashing unlock" után az 'android verified boot' státusza 'narancssárga', vagyis 'unlocked' lesz - erről értesitést is kapsz a képernyőn, amikor bekapcsolod a tabletet ('Orange state - OS is not being verified or custom OS' jelenik meg a mienken). Ebben az állapotban a figyelmeztető üzenet megjelenitése mellett bootoláskor a rendszer már nem ellenőrzi, hogy az egyes védett particiok (pl system) integritása megfelel e a vbmeta particion eltároltaknak, ezért szükségtelen is unlocked állapotban az azzal való játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest