-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
eisento
üzenetére
A kérdés, hogy milyen ceruzával ...
Nem, nem mindegyik működik "igazival"
többféle cerka is van ...
és külön, utólag megvenni, nem igazán jó bolt, nem olcsók!De pl. sok Lenovo-hoz adják ...
Most is sok tablet akciós az eMAG-on,
Redmi-k is, nézelődj ott is.
Valamelyik Xiaomi-hoz adnak cerkát is, ha jól emlékszem,
de ez már más kategória.
Gyereknek szerintem rá kell szánni, de azért kérdezd meg, hogy mire is használná ... -
-
válasz
eisento
üzenetére
Volt róla teszt Prohardveren is akkoriban.
https://mobilarena.hu/teszt/redmi_pad_se_tablet_teszt_velemeny/bevezetes_kulso_doboz.html
Nem véletlenül nem ajánlgattam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rákerül még egy újabb Android verzió, aztán még jobban belassul. :/ -
válasz
eisento
üzenetére
Bangood.
50https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/mi-hogy-meg-olcsobb-az-n-one-npad-x1-tablet/
Google Discovery szokta beadni ezeket nekem.
Nem vagyok rendeljkinai, vagy napidroid mániás, de ezeken az oldalakon szokott kint lenni ha akciós valami épp.

Most végiggörgetve ezeket láttam.
-
-
válasz
eisento
üzenetére
Én is ugyanazt javaslom. Mármint au Alldocube vonalat.
Az 50-esből a Netflixest 256 ROM-al adják most épp ugyanannyiért, mint az utód modell 128-as verzióját. Bár ez utóbbit kevesebbért is láttam a napokban.Ha Jack is kell, az a 60-as modellelnél a Turbon nincs, csak a Pro-n.
Mindig nézd meg jól a felszereltségét, Google ad be tesztet is, a Napidroidosok, meg a rendeljkinait is szokott ismertetőket irni róluk, megéri azt a 10 percet, míg átolvassa az ember.Pont nemrég rendeltem kettő 50 NFE-t, smerősök gyerkőceinek. 104ezer volt a kettő, de kb hetente kuponozzák öket. Kicsit húztam is a számat mikor a minap meg a 60 Pro kevesebb volt, bár a 256 giga tárhely sokat nyom a latban, ha telepakolják játékokkal.
-
cidalain
veterán
válasz
eisento
üzenetére
Nem lenne nagy? Nincs tapasztalatom ezzel a márkával amúgy.
Ennyiért persze be lehet próbálni. A soc kicsit elavultabb, mint a iplay 50/60 mini proban levő G99, de általános dolgoknál kb mindegy. Talán többet fogyaszt is, de ez szintén nem nagy hátrány egy otthoni tabletn|l, ahol mindig van kéznél konnektor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX