Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
válasz
Rigormortiis #91121 üzenetére
A tablet kikapcsolására vagy újraindítására a gombot használom, de a napi használatban képernyő ki-bekapcsolásra szeretnék duplakoppos vagy hasonló megoldást, ha már nem lehet olyan tokot kapni ami ezt megoldja.
-
-
kiskkas
tag
Egy hónapos iPlay_40pro tablettel meg vagyok elégedve,de...
Nem találok olyan ki-be kapcsolni tudó app-t hogy ne keljen mindig a tablet bekapcsolót használnom. Aki ebben járatos, örömmel fogadnám segítségét. -
kiskkas
tag
Hozzáértő segítségét kérném. Teclas T 10 tablettem (cc. 1 éves ) képernyője függőlegesen becsikózódott és nem látni rajta mást és így használhatatlan. Próbáltam lemeríteni, tölteni és bekapcsolni mindig ezt csinálja. Lehet ezt javítani vagy kuka, amit nagyon sajnálnák mert számomra ideális volt.
-
kiskkas
tag
Sajnálom hogy nem tudom szakszerüen leirni az új room feltételét, nem vagyok informatikus képzetségű. Ismerős csinálta meg elöttem, de a részleteket nem ismerem. A lényeg hogy szeretem ezt a készüléket és nehezen nélkülöztem. Örülök hogy a forum talált rá megoldást és foglalkozott a problémával, talált rá megoldást a többiek okulására. Szivesen olvasom mások "ügyeskedését" még akkor is ha számomra ezek még megoldhatatlanok.
-
kiskkas
tag
válasz
<Adamsky> #75631 üzenetére
Lenovo P8 (Tab3 8 Plus, TB-8703F), igen valóban erről volt szó.
Addig nem tudták ujra inditani a tabot, mig egy angol oldalról nem vették meg hozzá az eredeti Lenovo operácios rendszert cc. 2800, Ft nak megfelelő Ł - ért.
Ezek után nagyon ovakodom a felajánlott uj operácios frissitéstől. -
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Stellar Blade
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest