- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
newmoonlight #91411 üzenetére
Fölfelé pöccintesz a képernyőn mi nyílik meg? Csak nem az alkalmazástár?
Amúgy pedig csak a "szokásos" kezdő képernyő beállításokon belül tudod kapcsolgatni: kezdőképernyő üres helyén hosszú érintés, majd beállítások és bekapcsolod az alkalmazások képernyő gombját a kezdőképernyőre
-
Beni2360
félisten
válasz
newmoonlight #91289 üzenetére
A fiók eltávolítás kevés, előtte minden fiókból KI KELL LÉPNI !!!! Utána a törlés.
-
kress
aktív tag
válasz
newmoonlight #91289 üzenetére
a fiókokat kéne eltávolítani a fiókok menü alól, appokat nem tudsz meghagyni, az a fiokhoz tartozik, majd ő belép a saját google fiókjával és feltesz amit akar.
fiók eltávolítás után pedig factory reset, szintén a menüben lesz valahol.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
newmoonlight #90717 üzenetére
P610-et ne vegyél, az nem éri már meg.
P615 az újabb modell, jobb processzorral.
A többi kérdésre nagyrészt választ találhatsz az összefoglalóban. -
Kormi76
aktív tag
válasz
newmoonlight #90687 üzenetére
Egyébként a specifikációkon kívül javaslom, hogy fogd kézbe a kiszemeltet (már ha nem tokban használnád), mert nálam emiatt a Xiaomi, Redmi és Realme tabletek kiestek (pedig papíron szimpatikusak voltak) a túl éles szélek és szögletes forma miatt, ami egy régebbi Samsunghoz képest legalábbis kényelmetlen (nekem). Bár egy új trend ez a szögletes forma, egyre általánosabb.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Én egy ősrégi SM-T560 tabot cseréltem le (működik! Igaz, 4.4. droiddal, és max 360p felbontással tudja pl. az M4 Sport élő adását lejátszani, de a net (YT, FB, stb.) megy és nincs szívem kidobni egy Lenovo-ra (M10 Plus Gen 3 SD 680). Amire nekem kell, a 100-150e közötti ársávban nem találtam Samut.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Lehet, hogy erre egy S6 Lite (2022) P613 4/128 GB is elég.
Vagy egy Realme Pad, az ugyanez csak olcsóbban, pen és új Android nélkül.
Xiaomitól a Pad 5 és a Redmi Pad is ajánlott.
Lenovótól Lenovo Tab P11 5G vagy P11 Pro 2nd Gen. -
Somatom
veterán
válasz
S7 már nincs újonnan, az S8 -ból az alap (8/128) Wifis 260 körül van. A tied 525gr, az S8 pedig 503gr.
Sztem erre a felhasználásra egy Samu S8 overkill. Samunál újban nincs most olyan, ami számodra jó ár/érték arányú lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged