Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
válasz
Truman #93569 üzenetére
Sikerült megoldanom!
Igen, tudom hogy Google a barátom, nyilván ott kezdtem és nem itt. De ha valaki rávezetett volna a több tucat működőnek tűnő leírás közül arra, amelyik működik, azzal megspóroltam volna vagy 2 órahosszát. A számla sem opció, mert arra se emlékeztek már, hogy tegnap mit ettek. Rendszeresen leírom a jelszavaikat egy papírra, azt is elhagyják.
Ha valaki hasonló problémába ütközne írjon pü -t, és, belinkelem nekem melyik működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest