- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Vásárlási tanácsért fordulnék hozzátok. A főbb pontokban felmerülő kérdésekre a válaszok:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - Nincs konkrét elképzelés, de gyerek(ek)-ről lévén szó, és a belőtt árkategóriát tekintve, ez kb. be is határolja a dolgot, de 10" felett szerintem felesleges gondolkodni
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? - Elsősorban itthon, mert azt meg tudnám tenni kedvezménnyel is, legyen szó egy márkásabb termékről is, míg pl. az Aliról leginkább ismeretlen, vagy kevéssé ismert márkájú tabletek szerezhetők be, szerény technikai támogatással. De vásároltam én már Chuwi tabletet, itteni javaslatra, ami működött is szépen az érintő kijelző sérüléséig, amit csak LCD panellel együtt lehetett csak cserélni, így gazdasági totálkáros lett a masina
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) - Igen
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? - 50e Ft nagyságrendben gondolkodtam, tekintve, hogy 2 db-t is vásárolni kellNézegettem a Samsung Galaxy Tab A7 Lite-ot is, ami kb. ez az árkategória, de ha van ebben a sávban jobb ajánlat, szívesen meghallgatom.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest