Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Dreadloord #88788 üzenetére
Azért havi 1790 nem nonszensz kategória szerintem. Diákként, az 1090, pláne ha érdekel a yt music is, akkor az oké.
Családi lenne érdekes nekem ami 2690/hó, de nekem csak az adfree érdekes, music nem érdekel.
Ennyiért más tartalomszolgáltatók havi előfizetési díja is olcsóbb, ahol saját tartalom gyártás van, nem feltétlenül random feltöltők tv rippelt anyaga.
Szóval persze nem sok, egy doboz cigi ára havonta, de összehasonlítva mással, annyira már nem jó deal.
Havi 1500-ért, music nélkül csak ad-free családi csomagra viszont azonnal vevő lennék.Szerencsére a nyarat, amikor sokat dekkolnak otthon a gyerekek 2x 2 hónapos próbaidőszakkal kibekkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest