Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
8-11
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon, magyar garival
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Olvasás, alkalmi rajzolgatás (csak firkák munkához), minden este ágyban videó nézés. Ezért fontos, hogy alacsony minimum fényereje legyen. Fontos, hogy legyen jack csatlakozó!
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
100k a tűréshatár most. Egyáltalán nem számít milyen gyors, soha nem játszanék rajta. Csak legyen benne jó kijelző, és csók. Az se érdekel, hogy néz ki., vagy milyen hangszoró van benne (csak fülesen menne)Eredetileg S6 lite-ot akartam, de amikor utoljára néztem 85k volt szolgáltatónál, most meg jobb helyeken is 30k-t drágult. Annyit nekem nem ér meg olvasgatásra.
Mindenhol kerestem, de sehol nem találtam. Ezt, vagy ezt esetleg lehet valamilyen formában kapni itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX