- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos kérem szépen, eléggé vad gyors ez a Lenovo Tab P11 tablet, kb. 5 másodperc a bootidő a PIN kód begépelése követően, addig a Lenovo Tab4 8" kb. 5 perc a bootidő a zöld színű LED indikátor villogásig.
Nagyon szeretem, ahogy gyorsan bootol a tablet, máris hadba foghatóak az applikációk, miután begépeltem a PIN kódot.
Tudom, a Samsung S7 verhetetlen a legjobb, de az kb. háromszoros az árkülönbség!
Ezt nem engedhetem magamnak a munkaképtelen rokkant nyugdíjam miatt.
Álló módban érdemes használni a tabletet a Facebook alól, brutálisan nagyok a Facebook képei!
Még valami, meglepődtem hogy van gyors töltésű töltője van, 42%-ról 100%-ra akkutöltés során kb. 45 percet tartott, brutális a különbség, a Lenovo Tab4 8" kb. 6 órás 10%-ról 100%-ra akkutöltés!
Mondom szuper az akkutöltés a Lenovo Tab P11-nek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest