-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
ZTE V71A / Vodafone Smart Tab 7[link], Huawei Mediapad[link] elmélkedés: olvasgattam, nézegettem őket. 1GB RAM, 1280*800-as felbontás (végre kezdik elhagyni a 800*480-at), Honeycomb rendszer, kellemes kis csomag. Hiába ugyan az a SoC, a két tab azért "picit" különböző. Ahogy észrevettem a Mediapad valamivel azért igényesebb (jobb kijelző [IPS] minőségibb ház [unibody]) a Smart Tab nekem kifejezetten gagyinak tűnik azzal a króm kerettel. Persze így képernyőről könnyű ítéletet mondani, még egyiket sem volt szerencsém megtapizni. Meg aztán árban is meglátszik az eltérő minőség, a ZTE 80k körül elvihető kártyásan, a Huwi előfizuval ennyi. Ami hiányozna nekem a Voda tabletből az az OTG. Persze, kábellel majd megoldható lesz, azért a szabvány csati mégis jobb lenne. Viszont a 4.0 frissítés reménye miatt a ZTE mellett tenném le a voksomat (lásd Bléd, Gingerbread). A Huawei meg ugye az S7-hez 2.2-nél újabb szoftot nem csinált (bár a Honor-hoz úgy tűnik jön az ICS
). Szoftveresen kb ugyanaz a két tablet, stock 3.2, pár extra appal. De videó alapján a Huawei gördülékenyebb, a technet tesztben a ZTE elég röcögős volt (a két fagyásról nem is beszélve)... Bár itt a topicban Pistakiss meg csak jókat írt róla, szóval lehet én is bele ugrok a tabletek világába egy ilyennel. Kíváncsi leszek a Mobilarénás review-ra, csak jönne már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest