Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Köszönöm!
Előttem szóló kérdésére adott válaszodból ki derült számomra, hogy 3-as androiddal nem tudok telefonálni. Ebből adódna a kérdésem, hogy miben tér el a honeicomb egy froyo, vagy ginger féle rendszertől? A két említett telós rendszet mint tudjuk, 2.3.x-es androidok. Telón kipróbáltam egy pár costum romot, jelenleg 2.3.7-es van a telón, de vizuálisan és funkcionálisan nem találtam eltérést, egy alacsonyabb verzió számú 2.3.x-es rendszerhez viszonyítva.
Az hogy használt, még nem is lenne gond, ha nincs lestrapálva, mert később valószínűleg váltani fogok. Ez csak ismerkedés céljából lenne, mert az X8-at kinőttem, de drágább mobilra meg nem akarok beruházni. Mobilban min. a Galaxi II lenne, ami súlyoss 100E ft-on felül van még. Ezért gondoltam, hogy akkor veszek egy 7" tabletet, ami közel azonos teljesítménnyel bír, és fizikai méreteiben is közel hasonló.
Köszönöm a válaszod!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest