- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Egy 8" -os tabletet szeretnék venni a páromnak, napi használatra. Több óra / nap szokta használni, de semmi extra igénybevétel, csak a szokásos social media és egyszerűbb játékok. Azért vannak kritériumok, amelyeknek jó lenne ha megfelelne, pl. min 2 GB RAM, 4G LTE (B 20 legyen) normális kijelző és processzor. Ár max 55 ezer Ft.
Tudom, hogy karcsú a választék, de hátha van jó ötletetek. Én első körben egy Lenovot láttam valahol.
Ha minden kötél szakad, akkor szóba jöhet használt is, de csak ha teljesen hibátlan, újszerű állapotú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest