-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
kalapacsolok #81183 üzenetére
Akkor nem uszod meg a DIY dolgot.
Veszel egy olyan madzagot amin megy a toltés és a kamera egyszerre. A kamera vezetéket elvágod, és beforrasztasz oda egy tapkapcsolót ami a táp vezetéket ki-be kapcsolja. Az adat vezetékeket meg siman osszekötöd, ahogy volt.
Biztos van olyan ismerősöd, aki 4 forrasztást megcsinál neked.
Nekem a PC hangfalam van hasonlóan megcsináva, USB tápja van, és nincs kikapcs gombja. Hát elvágtam a kabelt, és tettem bele kapcsolót. Én olyat, hogy a táp + és - ereket egyszerre szakítja-zárja, de ha nincs ilyen dupla csati elég csak a + kabelt kapcsolgatni.
Ez a legegyszerűbb megoldás, és az eredmény pont az ami neked kell, sőt annyiban jobb is, hogy a tableten töltés mindig lesz, kamerázás közben is.Update. Pl egy ilyen csati kell csak hozzá, meg forrasztó. Nem baj ha nem 5V-os, kapcsolni kapcsol majd, csak nem fog világítani a led benne. Mondjuk van sima fekete led nélküli is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest