Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #79847 üzenetére
Kicsodák? Az ismerősök? Én legutóbb amikor tablezet vettem volt 170 dollár, volt rá 6 dollar biztositas, es 4 dollar az olyan posta, hogy garantaltan ne kelljen ra afat fizetnem (ami tartalmazott egy ingyenes afa biztositast is, hogy ha netan megis, akkor a bolt kifizeti nekem az ado koltseget)
Szoval igen, ajanlott biztositast kotni. A shop kosaraban ez egy plusz bepipalas, es par plusz dollar. Utolag, mivel nekem sem volt gond, tok feleslegesnek tunt ez a kb 3000 forint plusz kiadas, de ha lett volna gond, akkor megvedi a kifizetett 170 dollaromat.
De ez a 3000 megsem 20000 mint a magyar "cegnel"Persze nem rabeszelni akarlak a kulfoldi vásárlásra. Meg lehet venni itthon is, csak ugy az ara mar nem annyira best-buy. De a termek meg attol fuggetlenul oke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest