- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
-
Linda1
aktív tag
Szia. Én Gearbestről rendeltem kínai raktárból, mert eu-s raktárakban már nem volt elérhető. Erre Németországból küldték, nagyon meglepődtem rajta, priority-vel 140$ volt, és 2 hét alatt ért Romániába.
Fiam első mondata mikor kézbe vette az volt, hogy "sz@r". Egy 4 éves Lenovoja volt előtte a3500-s, annak gyönyörű színei vannak, meg most is megy, csak kinőtte a tárhelyet. Chuwinak sárgásak a színei, és veszíti el a térerőt, míg az előzővel nem voltak ilyen problémái,viszont nagyobb tárhelyes. Nekem annyira nem tetszik. -
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Új tablet kellene, min. 2gb -16GB-s ,8"-10"-s.
Eddig Lenovok voltak. Van egy Lenovo TB 8504F-s, ennek az a baja, hogy túl sok helyet foglal a rendszer, kevés marad rajta.
Mit ajánlotok max. 40.000-ig?
Külföldi rendelés is szoba jöhet, bár még kütyüt nem rendeltem kintről, ha lehet eu- raktárból, Huawei is számításba jöhet.
A fentebb linkeket tab3 8 plusz-nál van jobb alternatíva? -
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Segítségeteket kérnem szépen, egy 7", vagy 8"-s tabletet szeretnék, 2GB ram, 16 GB tárhelyest, Lenovo vagy Huawei-t, a legjobb ár értékűt. Max. 45 ezerig. Köszönöm.
-
Linda1
aktív tag
válasz
csendes #68515 üzenetére
Köszi. Van itthon egy Lenovo A7-40 (A3500), ezt nyúzzák 1éve, szerintem a tab 2 A7-20- nál maradok, 3G nem fontos még a 8GB-t is elég.
Csere lesz és sajnos a tab 3 ,egy árban van az Asusokkal, 34 ezer, a tab 2-s meg 20 ezer, remélem tudnak még rendelni, most nincs raktáron. -
Linda1
aktív tag
Sziasztok.
A legjobbat szeretném ezek közül gyereknek játszani. Lenovo tab2 A7-20, Lenovo tab3 TB3-710I. Megéri a tab3 a felárat?
Esetleg Asus ZenPad Z170C-1L037A, Z170CG-1B043A, 1C027A, 1B031A, 1A038A, ezek 16 GB-sok, nem tudom, mi a külömbség közöttük és azt sem, hogy az intel atom processzor mennyire jó játékoknak.
Árban kb. egyformák, szerintetek melyik a jobb? Csak ezek közül lehet választani.
Köszönöm. -
Linda1
aktív tag
Tudna valaki segíteni a garit illetően?
-
Linda1
aktív tag
válasz
Linda1 #59776 üzenetére
A tegnap megrendeltem a Lenovo A3500-t, ma meg is érkezett, nagyon jónak tűnik....csak egy probléma van, nem kaptam mellé garancia levelet...azt írja a számlán, hogy majd email-ben elküldik.
Van okom aggódni szerintetek???
Eddig akárhányszor webshopból rendeltem, a gari levél benne volt a bontatlan csomag mellett.
Tudtok erről valamit, vagy postázzam vissza. Köszi. -
Linda1
aktív tag
válasz
cidalain #59762 üzenetére
Már találtam is Lenovo A3500-t , 20e forintól kezdődően, de nem baj a 4.2 android, meddig lehet ezt akadásmentesen használni, vagy kapja a frissítéseket?
Annyira nem sűrgős, június végéig kellenne, várható valami újabb, elfogadható áron , vagy ez is megteszi?
Amúgy nem fogják nyúzni egész nap, 2-3 órát max. mivel ketten vannak, ikek, felváltva. -
Linda1
aktív tag
Hali.
7 éves gyereknek kellene tablet, 25e-ig,elsődleges szempont a játék, 7" körülit, jó lenne, ha kitartana egy napot az akkuja.
Most láttam akciósan egy, Goclever Insignia 700 Pro-t, mit szóltok hozzá?
Vagy más? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Ford topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest