Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a legmegfelelőbb topicban vagyok-e, ha nem küldjetek el.
A problémám a következő: Van a családban 2 db lenovo tab4 7, 1/8-as verzió. A baj az, hogy elég hamar használhatatlanná válik, gondolom az 1 gb ram miatt. Gyakorlatilag a menü is alig működik, reakcióidő is borzasztó.
Az lenne a kérdésem, hogy van rá megoldás, hogy másik oprendszert vagy inkább másik android verziót tegyek rá (a play miatt az kell)? Kizárólag a gyerekek használják, természetesen játékra, de semmi komoly erőt igénylő game nincs. Bár még nem csináltam ilyet, de minden megoldás érdekel, gari már nincs rájuk, szóval lehet rajta próbálkozni.Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
(#75924) pjen
(#75925) cidalain
(#75929) jFox
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Közben olvastam én is erről a kártya formázása belső tárhelynek dologról, utánanézek és ha lehet megoldom így.Tudom jobb lett volna a nagyobb tárhelyes, de Tnél ez volt és meglévő előfizu mellé 8k-ért gyereknek játékra nekem bőven megteszi.
További szép napot!
-
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Jobb topicot nem találtam, ha nem illik ide a kérdésem, elnézést. Vettünk a gyerekeknek egy Lenovo tab 7 essential készüléket. Nem nagy szám, de nekik megteszi. Előre vettem hozzá egy kingston 16 gb os microsd-t, hogy legyen hely.
Ment is szépen, de mára azt írja a készülék, hogy teljesen tele a belső tárhely, annak ellenére, hogy amiket letöltöttem, az sd kártyán vannak. Az alap rendszer 4 Gb, már átnéztem a tárhelyet, cache törölve, képek, zenék nincsenek, csak játékok, de azok az sd-n.Azt szeretném kérdezni, hogy
1. ha gyári visszaállítást csinálok az segít-e illetve megmarad az sd tartalom?
2. Azt nem lehet megoldani, hogy az sd kártya is belső tárhely legyen? Direkt ehhez vettük, szal nem akarom én pcben, másban használni.
3. Alap programokból mi törölhető? Rendszerprogikból esetleg?
Egyéb más mi jöhet még szóba?Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, maradok akkor a telekomos tabletnél!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tabletet keresnék kizárólag gyerekeknek, kevés játékhoz. Átnéztem az összefoglalót, az abban javasolt concorde prime már sajnos sehol nem kapható. Esetleg van valami alternatíva max 20 eFt-ig? Tényleg csak játékhoz kell, de azok sem a legújabbak. Ilyen talking tom, meg hasonló marhaságok.
Ha szolgáltatósat nézek, akkor azt csak valamilyen havidíjas csomaggal vehetem? Mert van egy tabletünk a telekomtól, hűségidő hosszabításkor vettük részletre, ott nem volt ilyen, csak a készülék. Ha ez megoldható, így is jó lenne.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Lenovo Tab 7 Essential
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest