- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
Két hete vettem egy Lenovo Tab 4-et, és már többször random újraindult böngészés vagy játék közben. Mitől lehet, vigyem vissza, vagy 7.1-es androidnál ismert bug, várjak egy frissítést?
Köszi előre is!
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítségeket, illetve a kérdésem után érkező plusz infókat, nagyon sokat segítettetek. Sajnos sok munka miatt eddig elfelejtettem reagálni...
Másfél kérdésem maradna már csak. Úgy fest, hogy 8" lesz a befutó, nem biztos, hogy yoga tab lesz (bár még mindig nagyon bejön, sehol sem találok biztos infót, hogy az most 1 vagy GB RAM memóriával van. A legtöbb helyen csak 1-et írnak, szóval nem értem, hogy akkor tényleg van-e belőle 2?!... Erről valaki valamit?)
Ami a fontosabb. Kb. azonos árban, azonos tudással bíró, azonos méretű tabok közül, Lenovo-t vagy Huawei-t válasszam inkább? Vagy lényeges különbség? A frissebb android miatt a Huawei felé húzok, a Lenovo-k viszont kicsit szimpatikusabbak, illetve hátha van rá frissítés. Szóval szerintetek melyik lenne a jobb választás hosszú távra?
Köszi előre is!
-
Josh34
csendes tag
válasz
ChaosHearth #74466 üzenetére
Őő, lehet csak én látom rosszul, de az általad írt paraméterek (felbontás 1280 x 800, 2 gb RAM, 16 gb ROM) mindháromnál pontosan ugyanazok. Vagy ennyit számít, hogy a T3 10.1" helyett csak 9.6"?
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy ideje gondolkozom tablet vasarláson, amennyire tudtam próbáltam utánajárni a dolognak, de még mindig bizonytalan vagyok.
Amik jelen állás szerint nálam befutók:
- Huawei MediaPad T3 10 16GB
- Lenovo Yoga Tablet 3 ZA0H0050BG
- Huawei MediaPad T2 10 4G 16GBAmire használnám, az leginkább itthon laptop és telefon helyett netezésre, videó/film nézésre. Így ami fontos egyedül, hogy kb. 10 colos legyen, jó kijelzővel, és természetesen megbízható, lehetőleg 80ezer Ft alatt. Sim kártya nekem nem fontos, használható kamera esetleg, bár nem szempont.
Telefonban volt már Lenovo-m, nagyon rosszak voltak, viszont ahogy olvasom tabletben jók. A yoga tabokat az első széria óta nézem, nagyon hasznosnak találom a talpat, ki tudnám használni bőven. A kérdés, hogy pl. egy jó tokkal nem lehet-e kiváltani?De ami igazán érdekel, hogy bár ahogy olvasom mind jó ezek közül, szerintetek melyik lenne az igazán jó választás? Rendeltem már párszor kínából, akár attól sem zárkóznék el, ha van nagyon tuti. Nálam eddig a yoga tab 3 a befutó, de bízom a ti tudásotokban, tekintve, hogy nem igazán értek hozzá, így minden tanácsot, segítséget nagyon megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest